BEAUTYBAY The Collection Lipstick Elegant Rose

Toen ik eind januari mijn Naked 3 Palette bestelde bij Beautybay, koos ik ervoor om €1,80 te betalen voor een extra snelle verzending en een sample erbij. Uiteindelijk bleek die sample een fullsize lipstick te zijn! Vandaag review ik deze lipstick voor jullie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg blij verrast was dat ik een lipstick had gekregen en niet een simpele sample. De kleur sprak met de naam Elegant Rose sprak mij ook meteen aan.

Beautybay Lipstick Elegant rose

Hierboven zie je de lipstick. Ik vind de verpakking er prima uitzien, maar niet echt een uitblinker. Wel is de verpakking vrij stevig en dat vind ik wel een groot pluspunt. Wat ik wel een minpuntje vind is dat de huls net iets te klein lijkt voor de lipstick; bij het draaien komt er wat lipstick op de binnenrand terecht. Aan de buitenkant zie je hier gelukkig niks van.

Beautybay lipstick elegant rose swatch

Swatch-time! De pigmentatie ziet er prima uit en ik vind Elegant Rose een mooi, zachtroze kleurtje.

Beautybay lipstick elegant rose close up

Ook op mijn lippen is de kleur leuk. Laten we eens gaan kijken of hij dat fullface ook is.

Beautybay Lipstick elegant rose fullface

Op zich wel, vind ik. Alleen is de kleur niet heel erg zichtbaar op mijn gepigmenteerde lippen; mijn eigen rode lipkleur schijnt nog iets door de lipstick heen. Dat is op zich wel jammer, maar verbaasd me eigenlijk ook niet echt omdat ik hier wel vaker last van heb. Meestal los ik dit op door de lipstick iets dikker aan te brengen óf door onder mijn lipstick wat concealer aan te brengen op mijn lippen om mijn eigen pigment te verdoezelen.

De structuur van de lipstick vind ik trouwens wel erg prettig! Deze is namelijk vrij creamy en brengt prettig aan. Echt heel lang overleeft Elegant Rose het niet bij mij; een drankje lukt nog wel, maar na een hapje moet ik hem wel bijwerken.

Ik vind het leuk dat ik deze lipstick heb kunnen uitproberen en vind hem vooral voor meiden met niet al te gepigmenteerde lippen zeker een aanrader. Ik kreeg hem bij mijn bestelling, maar je kunt hem ook bestellen in de webshop van Beautybay voor €6,90. Naast Elegant Rose zijn er nog 9 andere kleuren verkrijgbaar.

Wat vind jij van Elegant Rose?

You may also like

32 reacties

  1. Staat je leuk deze kleur, ik vind het bij roze niet zo erg als je eigen lip kleur nog een beetje door komt. Vind het een mooi contrast namelijk:) Wat tof dat je deze lipstick gratis bij je bestelling kreeg. Ik wil binnenkort ook eens bij beautybay gaan online shoppen;)

  2. Ik vind het een mooie en fris kleurtje, perfect voor de lente.
    Hij staat je heel mooi, met je roze ooglook. Wat mooi dat je lippen van jezelf zo kleurig zijn. Mijn lippen zijn een beetje licht zachtroze haha. Oehh dat hij geen hapje overleeft is jammer, ik hou er namelijk wel van als een lipstick een tijdje blijft zitten 🙂
    liefs x

  3. Heel erg mooi kleurtje! Ik denk dat bij mij ook wel de eigen lipkleur erdoorheen zou komen doordat ik ook behoorlijk gepigmenteerde lippen heb. Ik vind dat alleen bij dit soort kleuren nooit zo erg, want vind het juist wel iets hebben.

  4. Wat leuk dat je zo’n full size product erbij kreeg! Je hebt van nature dan erg gepigmenteerde lippen, want de swatch komt toch goed uit. Je kan het van beide kanten zien: sommige vrouwen willen niets liever dan lippen zoals de jouwe 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *