Beautybay Nail Polish Maddison Avenue

Het viel mij laatst op dat ik alweer een hele tijd geen nagellak gereviewed heb, terwijl dat vroeger (ik denk ongeveer een jaar geleden), elke week vaste prik was op de maandag. Hoogtijd dus om weer een lakje te reviewen. Ik stel je vandaag voor van Maddison Avenue van Beautybay!

De nagellak van Beautybay’s eigen merk is helemaal niet zo duur, dus ik was wel benieuwd of de kwaliteit goed zou zijn. Ik probeerde eerder al een lipstick, poeder en haarborstel van dit merk. Met name de lipstick sprak mij erg aan. Zou Maddison Avenue ook een succes zijn?

Beautybay Nail Polish Maddison Avenue

Hmm, nou in ieder geval niet als het om fotogenieke verpakkingen gaat. Dit flesje was een crime om op de foto te krijgen, omdat 1) de zwarte letters wegvallen op de donkere lak en 2) omdat de kleur niet zo overkomt als dat hij in het echt is. Verder vind ik de verpakking wel oké; niet heel mooi, maar ook niet lelijk.

Beautybay Nail Polish Maddison Avenue label

De naam van het lakje. Je krijgt trouwens 12 ml aan product, wat aardig wat is. Ik krijg het in ieder geval nooit op.

Beautybay Nail Polish Maddison Avenue swatches

Dit is het resultaat van het lakje op mijn nagels. Hij is bijna volledig dekkend, maar net niet perfect. Ik heb dan ook nog maar één laagje aangebracht. Ik wilde er eigenlijk nog één aanbrengen, maar we moesten weg, dus had ik daar geen tijd meer voor. Omdat ik het resultaat zo eigenlijk al wel heel goed vind, besloot ik deze foto’s toch te bewaren voor de review.

De kleur vind ik erg mooi, maar anders dan verwacht. Als je het flesje ziet, verwacht je namelijk een lakje dat heel dicht bij de kleur zwart ligt en dit lakje heeft nog relatief veel rood in zich. Het is wel een hele donkere rode kleur, maar toch duidelijk rood en niet zwart.

Qua houdbaarheid is Maddison Avenue vrij gemiddeld; de lak houdt het zo’n 2-3 dagen. Niet verkeerd dus. De prijs van deze Beautybay Nail Polish Maddison Avenue is trouwens ook zeker niet verkeerd; je betaald maar zo’n €3,50 voor dit lakje bij Beautybay. Ik zag daar trouwens dat er ook een aantal nagellakjes van dit merk in de aanbieding zijn voor maar €1,80.

Wat vind jij van Maddison Avenue?

You may also like

27 reacties

  1. Mooi lakje voor de herfst omdat er toch rood in zit. Ik zou wel voor een tweede laag gaan ook al is de dekking prima na één laag. Leuk dat je weer een nagellak review hebt.

  2. de kleur vind ik heel erg apart, ik ben zelf eigenlijk helemaal niet zo bekend met beautybay, maar het ziet er goed uit…( en een leuke prijs, )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *