Benefit Dandelion Blush

Voor mijn verjaardag kreeg ik hele mooie cadeautjes, waaronder de Benefit Dandelion Blush. Ik heb hem inmiddels bijna dagelijks gebruikt vanaf het moment dat ik hem kreeg, dus het is tijd voor een review. Kijk je mee?

Benefit staat bij mij bekend om haar leuke verpakkingen en ook bij Dandelion vind ik de verpakking er weer erg leuk uitzien. De blush zit in een vierkant doosje van stevig karton en ziet er erg schattig uit.
Benefit Dandelion Blush

Er zit 7 gram in de blush en dat vind ik een prima hoeveelheid. Het is ook een vrij gemiddelde hoeveelheid. Ter vergelijking: in mijn Tarte blush zit maar 5.6 gram en die gebruik ik nu al een aantal maanden minstens drie keer per week en  nog steeds is het patroontje erin nog niet eens vervaagt.

Benefit Dandelion Blush open

Als je het doosje opent, zie je dit. Er zit een kwastje bij de blush en er zit een spiegeltje in de verpakking. Handig!

Benefit Dandelion Blush blush

De blush is donkerder dan ik van tevoren had verwacht eigenlijk en hij is iets minder roze. In mijn hoofd was dit een hele lichtroze blush namelijk.

Benefit Dandelion Blush colour

De kleur is misschien iets anders dan ik had verwacht, maar alsnog valt hij erg bij mij in de smaak. Het is namelijk een hele zachte kleur en bij mijn bleke huidje vind ik dat erg mooi.

Benefit Dandelion Blush swatch

Tijd voor de swatch! De blush is duidelijk roze, maar heeft ook wel een vleugje peach. Zoals je kunt zien op de swatch is Dandelion een klein beetje poederig. Hier heb ik echter totaal geen last van in gebruik. Het blenden gaat makkelijk en het product brengt ontzettend fijn aan.

Benefit Dandelion Blush full-face

Hier zie je mij full-face met Dandelion op mijn wangen. Het resultaat is een subtiele, gezonde uitstraling. Dandelion geeft net dat beetje kleur aan mijn wangen dat ik nodig heb en van mijzelf niet heb.

Gedurende de dag blijft de blush prima bij mij zitten en ik heb dan ook enkel positieve punten op te noemen. Het enige dat misschien wat minder positief is, is dat dit geen blush is die bij alle huidskleuren mooi zal staan; op een wat donkerdere huid zal de blush waarschijnlijk wegvallen en daarom raad ik hem dan ook enkel aan voor de wat lichtere huidjes. Wat ook een mogelijk minpunt is, die met €33,- niet goedkoop te noemen is, maar zelf vind ik dit geen punt. (Nu kan ik ook makkelijk praten omdat ik hem voor mijn verjaardag heb gekregen, maar zelfs als ik hem zelf had gekocht zou ik hem zijn geld wel waard vinden.)

De Benefit Dandelion Blush is te koop bij de Douglas filialen en in de webshop.

Wat vind jij van de Benefit Dandelion Blush?

You may also like

46 reacties

    1. Aaww ik snap het helemaal, ik ben ook pas net van het student zijn af! Het is dat ik het geluk heb gehad dat ik deze heb gekregen, anders had het misschien nog wel een paar maand geduurd voordat ik hem had gekocht!

  1. Ik vind de verpakking heel erg leuk, zeker een eye catcher. De blush zelf met al haar pluspunten lijkt mij erg goed, minpuntje zoals je zelf zegt is de prijs, maar je hebt dan ook wel kwaliteit in huis.

    1. Ik ben in ieder geval alvast fan! Ik ben benieuwd hoe hij bij jou zou staan, misschien dat het wel meer een soort highlighter is of een hele lichte blush?

  2. Damdelion doet me denken aan Orange is the New black (als je dit niet kijkt, dan kan je het maar beter vergeten hihi) het is het eerste waar ik aan dacht.
    De pigmentatie is echt super mooi!

  3. Ah, deze blush staat letterlijk al jaren op mijn wishlist, maar vind hem zo duur! Dan koop ik stiekem liever een MAC blush, dat scheelt toch wat! Maar hij is echt zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *