Benefit Ka-Brow! Wenkbrauwgel

Alweer een hele tijd heb ik een nieuw wenkbrauwproduct in gebruik, maar aan een review was ik nog niet toegekomen. Ik heb het over de Benefit Ka-Brow! Wenkbrauwgel. Ik kocht dit product in de kleur 3 Medium, een tint die voor veel haarkleuren geschikt schijnt te zijn.

Benefit Ka-Brow! Wenkbrauwgel

De verpakking ziet er alleen al heel leuk uit, maar ik ben eigenlijk ook niet anders gewend van Benefit. Normaal gesproken geef ik niet zoveel geld uit aan mijn wenkbrauwproducten. Soms gebruikte ik zelfs gewoon een oogschaduw. Ik was echter wel erg benieuwd geworden naar Ka-Brow! en wilde het daarom wel wagen om een keer een wat duurder product aan te schaffen. Het kiezen van een kleur was nog wel even lastig. Medium 3 wordt beschreven als een kleur voor goud/asbruin haar met warme ondertonen. Een warme ondertoon heeft mijn haar zeker, maar ik wilde ook niet té warm gaan qua wenkbrauwen, omdat mijn wenkbrauwen dan al snel rood lijken.

Dit is de verpakking die je uiteindelijk overhoudt met het product erin. De vorm ziet er leuk uit, maar is misschien niet het meest ruimtebesparend. Wel zit er een kwastje bij.

Het kwastje werkt prima alleen is het wat kleiner dan mijn gebruikelijke wenkbrauwkwast, waardoor je er dus iets langer mee bezig bent. Tip: maak je kwasten regelmatig schoon als je dit product gebruikt, want het blijft echt aan je kwasten zitten.

De kleur leek mij op het eerste gezicht vrij licht en warm, maar uiteindelijk ben ik toch tevreden.

Hier twee swatches van het product. Links opgebouwd met kwast en rechts met de hand aangebracht. In gebruik werkt het simpel en kan je nog goed de kleur opbouwen. Persoonlijk vind ik dit wel prettig, aangezien ik van vrij natuurlijke wenkbrauwen houdt.

Hierboven zie je het resultaat. Ik vind het zelf zo zeker niet te licht of te donker qua kleur, maar juist een goede match. De Benefit Ka-Brow! Wenkbrauwgel houdt het de hele dag vol en is zelfs waterproof. In de avond hoef je echter niet té hard te boenen om het te verwijderen, wat ook wel weer fijn is.

Conclusie

Ik ben superenthousiast over de Benefit Ka-Brow! Wenkbrauwgel. Hij kost dan misschien wel €27,- maar je kunt er ook een flinke tijd mee vooruit. Ik heb hem eind september gekocht en het einde is nu nog lang niet in zicht. Als hij uiteindelijk opgaat kun je er vanuit gaan dat ik weer een nieuwe aan zal schaffen, zo fijn vind ik dit product.

Heb jij de Benefit Ka-Brow! Wenkbrauwgel al eens geprobeerd?

You may also like

6 reacties

  1. Wauw wat mooi! Heb ‘m zelf ook gehad maar bij mij stond het echt voor geen meter. Misschien dat ik het er te dik op had gesmeerd maar hij was voor mij echt te donker. Wel mooi om te zien dat jij er zo enthousiast over bent. Hij staat je ook echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *