BIOMED review + win t.w.v. bijna €100,-!

Een tijdje terug kreeg ik de kans om een nieuw merk uit te proberen, namelijk BIOMED. Inmiddels heb ik de producten alweer een hele tijd in gebruik en is het tijd voor mijn review én een winactie; BIOMED heeft namelijk een pakket met dezelfde producten als die heb gereviewed voor één van jullie klaar liggen!

BIOMED is een medisch en natuurlijk merk uit Duitsland dat zich richt op skincare. Het merk is trouwens dierproefvrij. Ik heb de volgende producten gereviewed:

 •  Lushes Lashes Wimperverlengend Serum (à €49,99)
 •  Peel Me Up Enzymhoudende Peeling (à €14,99)
 • Fresh Eyes Vermindering van Wallen en Vochtinbrengend (à €17,99)
 • Body Firmer Verstevigende en Vochtinbrengende Bodylotion (à €14,99)

Van deze producten is ook een exemplaar beschikbaar gesteld voor de winactie. Aan het einde van het artikel zal ik nog even terugkomen op de winactie en uitleggen hoe je mee kunt doen, voor nu gaan we over op de review van de producten!

BIOMED review

De producten komen verpakt in vrij strakke en minimalistische doosjes die een beetje een medische uitstraling hebben.

Body Firmer Verstevigende en Vochtinbrengende Body Lotion

BIOMED review body lotion

Laten we beginnen met de Body Firmer. Dit is ene body lotion die als doel heeft de huid te hydrateren en te verstevigen. Dat laatste schijnt vooral van 25 jaar nodig te zijn. Zelf ben ik 23 jaar en ik heb hem gewoon getest omdat ik denk dat dit soort producten sowieso wel lekker zijn voor de huid, hoe oud of jong je ook bent.

BIOMED review body lotion ingredients

De ingrediënten. Er zit vrij veel aloë vera in en dat vind ik positief. Verder zie ik bekenden als shea boter, die ook erg fijn is voor de huid.

BIOMED review body lotion packaging

Het product zit in een tube verpakt, wat ik persoonlijk wel handig vind. De geur is vrij neutraal.

BIOMED review body lotion info

Nog wat extra informatie op de verpakking. Een jongere huid heb ik niet gekregen van dit product, maar ik ben natuurlijk ook nog niet zo oud, dus misschien dat je bij een iets oudere huid meer kunt zien; de elasticiteit van mijn huid is al goed vna zichzelf. Wel zorgt de Body Firmer ervoor dat mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aanvoelt en dat is voor mij het belangrijkste.

BIOMED review body lotion structure

Hierboven zie je de structuur van de Body Firmer. Ik moet zeggen dat ik het een fijn product vind dat voor zover het bij mij van belang is prima zijn werk doet.

Fresh Eyes Vermindering van Wallen en Vochtinbrengend

BIOMED review puffy eyes

Een product dat én tegen puffy eyes en tegen wallen helpt had ik nog niet gevonden, maar ik heb van beiden nog wel eens last, dus ik was meteen erg benieuwd.

BIOMED review puffy eyes info

Informatie op de achterkant. Vooral dat er vermoeider uitzien dan je daadwerkelijk bent gaat best vaak voor mij op. Ook zonder slaapgebrek heb ik wallen. Met slaapgebrek zijn ze wel wat erger over het algemeen, maar helemaal weg gaan ze normaal gesproken niet, dus ik hoopte dat Fresh Eyes een verschil zou maken.

BIOMED review puffy eyes packaging close

Ik kwam er net trouwens heel slim achter dat ik niet van alle producten de ingrediënten op de foto had gezet, maar gelukkig kan ik ze hier ook gewoon zo neerzetten:

INGREDIENTS: AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALOE BARBADENSIS, GLYCERIN, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL OLEATE CITRATE, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL, SORBITOL, LEVULINIC ACID, XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, POLYGONUM FAGOPYRUM EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, NATURAL PARFUM, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL

Ik moet zeggen dat ik het een fijne oogcrème vind en ik merk ook echt dat hij hydraterend werkt. Puffiness lijkt sneller weg te trekken en ik heb er ook minder vaak last van als voordat ik het product ging gebruiken. Mijn wallen verdwijnen niet helemaal op miraculeuze wijze, maar dat was te verwachten, zeker omdat ik de laatste tijd door een combinatie van de uni en Jeff’s wisselende diensten niet zo goed een vaste bedtijd weet aan te houden. Al met al ben ik wel tevreden met de Fresh Eyes oogcrème.

Peel Me Up Enzymhoudende Peeling

BIOMED review peeling

Het volgende product is de Peel Me Up Peeling. Deze sprak mij meteen aan door de tropische ingrediënten van papaya en ananasextracten. Daarnaast is deze peeling geschikt voor de gevoelige huid volgens BIOMED en aangezien ik niet goed op elke peeling reageer, maakte dit mij wel heel benieuwd.

BIOMED review peeling info

De informatie op het doosje van de peeling met onder andere de functies.

BIOMED review peeling packaging

De ingrediënten van de peeling zijn als volgt:

INGREDIENTS: AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) EXTRACT, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, LEVULINIC ACID, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) EXTRACT, TOCOPHEROL, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM

BIOMED review peeling structure

Ik moet bekennen dat mijn huid de eerste keer dat ik de peeling gebruikte wel een beetje rood was na afloop, maar dit trok al na een paar minuten weg en daarna bleef mijn huid zacht achter. Het deed ook geen pijn of iets en bij later gebruik heb ik er geen enkele keer meer last van gehad. Wat mij betreft is dit dus een prima peeling.

Lushes Lashes Wimperverlengend Serum
BIOMED review lashes

Het laatste en misschien wel spannendste product dat ik vandaag review is het wimperserum Lush Lashes. Je kunt dit product zowel voor je wenkbrauwen als wimpers gebruiken, maar ik heb het vooral voor mijn wimpers gebruikt voor deze review, omdat mijn wenkbrauwen al aardig hard groeien van zichzelf.

BIOMED review lashes info

Informatie op het doosje. Dit belooft alvast veel goeds!

BIOMED review lashes packaging

De verpakking doet mij denken aan Revitalash en er zit ook een soortgelijke applicator in. Revitalash werkte bij mij heel erg goed, dus ik was benieuwd of BIOMED Lushes Lashes dit ook zou doen. Als dat zo is, biedt BIOMED een alternatief dat een stuk goedkoper is dan de Revitalash variant.

BIOMED review lashes open

INGREDIENTS: AQUA, GLYCERIN, BORIC ACID, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM BORATE, DISODIUM EDTA, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, TROPOLONE

Ik heb het serum inmiddels meer dan een maand in gebruik en voor mijn gevoel werkte het, maar ik heb ook voor -en nafoto’s gemaakt om te kijken of dit echt zo is.

BIOMED Lushes Lashes before after

Links is voor en recht is na. Zoals je kunt zien, waren mijn wimpers om mee te beginnen al aardig lang, alleen zaten er hier en daar wel gaten waar dan een veel kortere wimpers zat. Op de rechterfoto’s zijn mijn wimpers duidelijker wat voller en zijn er niet meer van die “gaten.” Verder lijken ze ook langer dan voorheen. Zelf vind ik het vooral heel fijn dat ze wat voller zijn geworden!

Tijd voor de winactie!

Nu ik de producten voor je heb gereviewed, is het natuurlijk tijd voor winactie. Je kunt dus een pakket winnen ter waarde van bijna €100,- aan producten, namelijk de vier producten die ik in deze review heb behandeld. BIOMED is zo lief geweest om dit tweede pakket voor jullie ter beschikking te stellen. Omdat het december is en ik jullie graag trakteer in deze feestmaand, hoef je niet superveel te doen om mee te kunnen doen.

Verplichte stappen:

En dat zijn de verplichte stappen al! Ik zou het natuurlijk ook heel leuk vinden als je abonneert op mijn Youtube kanaal, mij volgt via Bloglovin’, Twitter en Facebook, maar dit niet verplicht.

De winactie duurt van 14 t/m 28 december en daarna wordt er via e-mail contact opgenomen met de winnaar.

Mocht je nu niet kunnen wachten of benieuwd zijn naar de andere producten van BIOMED, dan kan je deze vinden en bestellen via Viata.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

29 reacties

 1. Wat gaaf! Ja ik doe zeker mee, goed voor mijn huidje en ja dat serum he….. je ziet wel dat je wimpers voller zijn. Ik volg je al en zal de fb even liken.

 2. Wat fijn dat je de Fresh Eyes oogcrème goed positief ervaart. Dat BIOMED een alternatief biedt dat een stuk goedkoper is dan de Revitalash variant is ook alleen maar fijn. Deze producten ben ik zelf ook echt nieuwsgierig naar. Ik doe mee als cadeautje voor iemand. :-)Het lijkt mij super fijn productlijn.

 3. Ik doe mee! Je ziet echt met de serum dat je wimpers voller zijn, deze wil ik zelf ook wel graag uitproberen! Sowieso lijken mij het wel echt fijne producten.

 4. Hele leuke winactie! Ik doe graag mee. Ben vooral benieuwd naar het serum. Ben heel erg benieuwd of dat voor mij ook werkt. Ik heb alle verplichte stappen gedaan.

  Liefs, Chantalle.

 5. Leuke winactie en wat zien jouw wimpers er mooi en voller uit.
  Ik pas echter want ik denk eindelijk een potje crème te hebben gevonden die mijn onzuivere huid in bedwang kan houden 😉

 6. Geweldig. Vooral het wimperverlengingsproduct heeft mijn grote interesse. Ik heb ooit Revitalash gebruikt. Werkte uitstekend, maar veel te duur. Daarna heb ik een ander merk genomen en daar zag ik geen resultaat.

 7. Grappig, ik mag ook binnenkort wat producten van dit merk uitproberen waaronder het lash serum. Ik ben benieuwd of die bij mij net zo goed werkt.

 8. Leuk, ik doe graag mee!
  Ik zie op instagram en facebook dit merk vaker langs komen en ben er erg benieuwd naar!

 9. Fresh Eyes lijkt me een heel fijn product!!
  Helaas heb ik geen Facebook dus ik doe niet mee met de winactie! Veel succes iedereen die wel mee doet! 🙂

 10. Wauw wat leuk dat je deze winactie mag organiseren! Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar de producten lijken me erg fijn. In de winter heb ik een droge huid, dus daarom zou de bodylotion goed van pas komen! Ook ben ik erg benieuwd naar de oogcrème omdat ik de laatste tijd last heb van wallen (omdat ik veel te laat ga slapen, omdat ik het zo druk met school heb 🙂 Ik heb zelf nog nooit een peeling gehad, dus het lijkt me heel leuk om dat een keer uit te proberen, zeker omdat ik de laatste tijd een wat onrustigere huid heb! Het wimperserum zou ik graag aan mijn moeder willen geven omdat ik zelf al lange en volle wimpers heb, en mijn moeder daar altijd jaloers op is, haha 🙂 Daarom zou ik het heel leuk vinden om haar met kerst hiermee te verassen! Ik volg je al op instagram, youtube en bloglovin! Fingerscrossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *