Birthday Wishlist

Eind maart word ik alweer 25 jaar oud (het gaat echt de verkeerde kant op haha) en zoals altijd kon ik het weer niet laten om mijn birthday wishlist met jullie te delen. Kijk je mee?

Stiekem heb ik al een deel van mijn lijstje gevraagd, dus ik ben nu heel benieuwd of ik hier ook daadwerkelijk dingen van ga krijgen!

1)World of Warcraft Chronicle Volume 2 à ongeveer €36,- via BookDepository.

Het eerste boek in deze serie hebben Jeff en ik al in huis en gelezen en ook naar dit deel ben ik benieuwd. Ik vraag mij alleen wel af of we dit wel als een verjaardagscadeau gaan doen, aangezien Jeff hem zelf ook graag wil hebben. (Hij komt trouwens pas op 16 maart uit.)

2) A Storm of Swords van George R.R. Martin à €8,99 via bol.com.

Dit is het derde deel in de A Song of Ice and Fire serie waar de Game of Thrones tv-serie op is gebaseerd. De eerste twee boeken vond ik al erg leuk, dus ook deze wil ik graag gaan lezen.

3) ColourPop Perfectly Peach Set à €33,- via ColourPop.

Deze set spreekt mij erg aan door de kleuren die erin zitten en daarnaast wil ik ook maar al te graag meer van het mooie merk ColourPop gaan proberen. Wel is het een nadeel dat je boven de €22,- met douanekosten te maken kunt krijgen, waardoor de op zichzelf niet eens zo dure set wat duurder uit kan vallen. Met kortingsbonnen/aanbiedingen zou dit misschien nog op te lossen zijn.

4) The Lady of the Lake van Andrzej Sapkowski à €15,99 via bol.com.

Dit is het nieuwste boek in de Witcher serie en voor zover ik weet ook de laatste. Hierin zullen eindelijk de gebeurtenissen uit de game The Witcher 3 voorkomen. Het boek komt op 14 maart uit.

5) Kat Von D Paris, Je T’aime Set à €39,95 via Sephora.fr.

Ik heb nog nooit iets van Kat Von D geprobeerd en daarom ben ik maar al te benieuwd naar deze set. Ik denk dat je op deze manier meteen een vrij uitgebreide kennismaking hebt met het merk.

6) Uiensnijder van Blokker à €33,95.

Ik moet altijd gigantisch huilen wanneer ik uien snijd en na afloop doen mijn ogen de rest van de dag nog een beetje pijn (dat branderige gevoel blijft een beetje hangen) en daarom lijkt een uiensnijder mij een handige oplossing. Uien zijn te lekker om niet te eten wat mij betreft, maar als dit zonder huilen kan is het des te beter. De uiensnijder die ik op deze lijst heb gezet is een voorbeeld trouwens, als je tips hebt voor een fijne (en niet al te dure) uiensnijder, laat het dan zeker weten in de comments!

7) Too Faced Funfetti Eye Shadow Palette à €37,- via Sephora.fr.

Stiekem moet ik bekennen dat ik de laatste tijd het Sweet Peach Palette van Too Faced, dat ik eerder graag wilde hebben, er nu heel lelijk uit vind zien. Ik las ergens dat iemand het op kindermake-up vond lijken en sindsdien zie ik alleen dat erin, dus die wil ik niet meer op mijn lijstje hebben. Gelukkig is er het nieuwe Funfetti Palette die mij wél aanspreekt.

8) Tomb Raider the Rise of the Tomb Raider voor PS4 à ongeveer €45,- via bol.com.

Deze game wil ik al aardig lang hebben, alleen hij is elke keer best slecht te verkrijgen, dus stiekem hoop ik dat hij er nu wel is, want ik houd echt van de Tomb Raider games.

9) Armani Si Eau de Parfum vanaf €50,- via Douglas.

Dit parfum vind ik al zolang lekker, maar ik heb tot nu toe elke keer alleen maar testers. Het is dan ook geen goedkoop parfum, maar ik weet zeker dat ik hier veel plezier aan zou beleven.

10) The Name of the Wind van Patrick Rotfuss à ongeveer €9,- via BookDepository.

Ik heb heel veel goeds over dit fantasy boek gehoord en aangezien het perfect binnen mijn genre past, wil ik hem dan ook al te graag gaan lezen.

11) Mistborn Trilogy van Brandon Sanderson à ongeveer €24,- via BookDepository.

Over deze trilogie hoor ik veel goede verhalen, alleen ben ik er nog niet aan toegekomen om deze zelf te bestellen. Wel vind ik de cover die ik hier laat zien denk ik het mooist; er is één uitgave van deze boeken die ik niet zo mooi vond haha. Niet dat dat er heel erg toe doet, maar ik moet bekennen dat ik soms best picky ben.

12) Kafka on the Shore van Haruki Murakami à ongeveer €8,- via BookDepository.

Ik ben momenteel bezig in 1Q84 van Murakami en die bevalt mij zo goed, dat ik ook Kafka on the Shore graag wil gaan lezen.

13) Rituals Geurkaars à €18,50 via Rituals.

De variant die je hier ziet is Indian Rose en die vind ik erg lekker, maar ook The Ritual of Light geurkaars lijkt mij heerlijk.

14) Urban Decay Afterglow 8-Hour Highlighter in Fireball à €30,50 via Ici Paris XL.

Deze highlighter heb ik al een tijdje op mijn oog.

En dat was mijn lijstje dan voor nu. Ik moet zeggen dat ik mij wel enigszins heb geprobeerd in te houden, maar alsnog is het een aardig uitgebreide lijst geworden. Ik vind het altijd leuk om wishlists bij te houden, dus ik denk dat dat er wel iets mee te maken heeft.

Zoals je kunt zien heb ik best een gevarieerd lijstje, maar ik vind dan ook veel dingen leuk.

Wat staat er op jouw wishlist?

You may also like

17 reacties

  1. Ik ben ook erg benieuwd naar die Tomb Raider!! En de kaarsen van Rituals zijn heerlijk. Ooit eens één gekregen. Ik vind alleen €18,50 belachelijk duur voor een kaars, dat ik er zelf nooit één heb gekocht.

    1. Ja het is inderdaad niet heel goedkoop, maar ik vind het het op zich wel waard als hij heel lekker ruikt en je er flink wat uren plezier van hebt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *