Birthday Wishlist

Zoals je misschien wel weet als je mij al lang volgt, ben ik eind maart (om precies te zijn de 26ste) jarig. Elk jaar vind ik het weer superleuk om daarvoor een wishlist samen te stellen en omdat ik het ook leuk vind om de wishlist van andere bloggers te zien, deel ik hem dit keer weer!

birthday wishlist

1) Linnmon/Alex Tafel (wit) à €84,95 bij Ikea.

Deze tafel lijkt mij erg handig, omdat hij mijn inziens multifunctioneel is. Zo kunnen de lades dienen voor het opbergen van spullen (make-up) en de tafel zelf zowel als werkvlak en als plek voor foto’s omdat het zo’n mooie witte plek is.

2) MAC Mineralize Blush in Just A Whisp à €24,50 bij Douglas of MAC Cosmetics.

Deze blush heb ik al op het oog sinds ik hem in de Douglas tegenkwam en per toeval maakte ik een swatch hiervan. Sindsdien staat hij op mijn wishlist, want wou wat is hij mooi!

3)MAC Mineralize Skinfinish in Lightscapade à €29,50 bij Douglas of MAC Cosmetics.

Ik heb Soft & Gentle al en die gebruik ik met veel liefde, maar helaas is het einde van die highlighter in zicht (deels door het vele gebruiken en deels doordat ik hem helaas heb laten vallen en er een stuk van af is gebroken daardoor). Toen ik Lightscapade op de blog van Kim voorbij zag komen, besloot ik dat ik deze dan ook maar snel aan moet gaan schaffen voordat mijn Soft & Gentle op is.

4)Benefit Coralista Blush à €33,- bij Douglas.

Dit lijkt mij een hele mooie blush voor de lente en zomer.

5)O.P.I Small Cute Heart à €13,95 bij Sephora.fr.

Dit is dé perfecte lichtroze kleur als je het mij vraagt!

6)Tefal Starters Koekenpan in ∅24 en ∅28 cm  à €17,95 en €21,95 bij onder andere Blokker.

Even een hele huishoudelijke wens op mijn wishlist; pannen! De koekenpannen die wij nu hebben, bakken de laatste tijd af en toe aan en dat vind ik erg storend (daarnaast maak ik mij meteen zorgen om hoe (on)gezond dit is) en daarnaast is onze kleinste koekenpan eigenlijk nét iets te klein met 20 cm. Over Tefal hoor ik eigenlijk alleen maar goede dingen én ze zijn niet al te duur, wat het ook aannemelijker maakt dat ik ze krijg voor mijn verjaardag.

7)Thee van Evelief vanaf €3,95 tot €8,50.

Toen ik bij Ami Kappers in Deventer was, kreeg ik thee van Evelief te drinken. Ik koos voor de smaak 1001 Nacht thee en die was heel erg lekker, dus die en zo ongeveer elke andere theesmaak wil ik nu graag zelf ook thuis hebben. Sowieso ben ik echt gek op het uitproberen van nieuwe theesmaken.

8)Yankee Candle via  onder andere MakeupMusthaves of SensationalHome.

Ik heb niet echt één specifiek product van Yankee Candle in gedachten, maar deze Vanilla geurkaars lijkt mij wel erg lekker. Daarnaast lijkt het mij heel leuk om een keer een jar te krijgen, omdat ik zelf alleen nog maar wax tarts en votives heb gekocht tot nu toe. Eigenlijk spreekt bijna elke geur van Yankee Candle mij wel aan, dus dat maakt de keuze wel wat makkelijker (of misschien juist moeilijker).

9)Urban Decay Naked 1 Palette à €51,90 via Ici Paris XL.

Naked 1 wil ik eigenlijk al een paar jaar toevoegen aan mijn collectie, maar het komt er steeds niet van. De kleuren spreken mij heel erg aan.

10)Too Faced Melted Lipstick in Chihuahua à €20,- via Sephora.fr.

Al een hele tijd ben ik benieuwd naar de Too Faced Melted Lipsticks en Melted Chihuahua lijkt mij een mooie, niet te felle kleur om deze lijn mee te gaan proberen.

11)Urban Decay Revolution Lipstick in Streak à €20,40 via Ici Paris XL.

Ik ben al erg enthousiast over de Revolution Lipstick die ik heb, namelijk Fiend en ik wil dan ook graag meer kleuren uit deze lijn uitproberen. Streak lijkt mij een hele geschikte kleur voor de lente en zomer, dus laat ik daar maar mee beginnen.

12) Princess Panini Grill à ongeveer €40,- via Bol.com.

Ons tosti-ijzer heeft zijn beste tijd wel gehad en ik wil daarom graag iets terug waarmee je ook tosti’s kunt maken, maar ook nog andere dingen kunt, dus een panini grill lijkt mij ideaal. Het hoeft niet per se deze te zijn, zolang hij het maar goed doet.

Dit is mijn wishlist voor nu denk ik wel! Ik heb geprobeerd de lijst enigszins bescheiden te houden, maar daar heb ik uiteraard weer in gefaald haha. Behalve de items op mijn wishlist vind ik ook verrassingen vaak leuk en stiekem wil ik nog wel graag op vakantie/een weekendje weg met Jeff, maar dat vind ik dan ook weer zoiets om te vragen, omdat dat toch wel aardig prijzig is.

Wat heb jij op je wishhlist staan?

You may also like

38 reacties

  1. MAC Mineralize Blush in Just A Whisp, Benefit Coralista Blush en Urban Decay Revolution Lipstick in Streak die lijken mij wat. Je weet precies wat je wilt hebben. Ik hoop dat je zoveel mogelijk krijgt op je verjaardag. Ik wil zelf een nieuwe foundation uitproberen, meer niet. 😉

  2. Ik hoop dat je ze allemaal kado krijgt, wat leuk dat jij en Nesrin in maart jarig zijn! Mijn moeder is ook van maart en ik kan heel goed met haar opschieten, misschien dat ik daarom jouw blog en die van Nesrin zo leuk vindt?

  3. Super mooie wishlist! Leuk dat er ook andere dingen instaan dan beauty items, zoals de thee. Ben daar wel heel benieuwd naar geworden!

    1. Bedankt voor de tip! Wij hebben geen specifieke pan voor pannenkoeken, maar bakken ze meestal in een gewone koekenpan. Ben wel benieuwd of een pannenkoekenpan verschil maakt!

  4. Wat een hoop dingen! Ik vind het altijd zo knap hoe iemand dat kan bedenken. Ik ben vorige week jarig geweest en vier aankomende zaterdag het voor mijn vrienden. Krijg zo veel vragen over wat ik wil, maar ik weet dat nooit haha! Het houdt echt op bij 1 of 2 dingetjes. :’)
    Die grill is ideaal trouwens. Die heb ik thuis ook! Let op, het is wel verslavend om hier lekkere dingetjes mee te maken haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *