Black Friday Shoplog Kruidvat

Afgelopen vrijdag was het Black Friday en veel merken en webshops hadden daarom grote kortingen. Nu heb ik mij enigszins in weten te houden, maar ik besloot om toch te gaan kijken op de site van Kruidvat en plaatste vervolgens ook een bestelling met daarin een aantal Black Friday deals. Kijk je mee?

Wat mij betreft valt het nog heel erg mee hoeveel ik geshopt heb, dus daar ben ik best trots op. Nu zal ik achteraf misschien denken van: ik had eigenlijk ook nog wel dit en dit en dit gewild, maar voor nu ben ik heel tevreden. December staat weer voor de deur en aangezien dat niet bepaald de goedkoopste maand van het jaar is, leek het mij wel verstandig om niet té veel te kopen. Zo staan er nog een paar hardstyle-feestjes op het programma, moet ik nog kerstcadeautjes kopen en stiekem wil ik ook gewoon nog graag nieuwe kleren als dat enigszins kan (en ik iets leuks tegenkom).

Ik heb ook eigenlijk een beetje een dubbel gevoel bij Black Friday als ik eerlijk moet zijn. De kortingen vind ik heel erg leuk, maar door de grote keuze heb ik altijd een beetje moeite met kiezen en weet ik het niet zo goed meer. Wel vind ik het superfijn dat we zoveel korting online hebben, want ik zou echt niet de winkels opzoeken in de drukte haha.

Heb jij nog iets gekocht op Black Friday?

You may also like

14 reacties

  1. Wat leuk dat Kruidvaat meedeed aan Black Friday. Die Catrice foundation heb ik nog steeds niet geprobeerd maar ik blijf er benieuwd naar. Die Kneipp scrub van de amandellijn is vast heerlijk, vind de andere producten uit die lijn echt zo zalig ruiken.

  2. Ik denk super slim om niet te veel te kopen. Er staan nog heel veel leuk aankopen aangeboden. Zeker de kerstcollectie die er aan komt. Je gebruikt de Catrice Matte control shine powder al lang, ik zal dit de volgende keer ook een paar kopen voor mijn zus in Thailand. Zij heeft een super vette huid.

  3. Hey Kirsty,

    Leuke aankopen! Ik ben wel benieuwd naar de foundation en concealer 🙂 .
    Ik heb ook spulletjes besteld bij Kruidvat, maar meer voor onze aankomende kleine hihi 🙂 . Moest wel een poosje in de wachtrij staan voordat ik aan de beurt was, maar het is wel gelukt hihi.

    Liefs!

  4. Wat kan je leuk vertellen ! Ik ben echt fan van Nederlandse accenten. Mijn black friday haul komt morgen ochtend online, ik heb me ook goed laten gaan hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *