Blush Tag

Ik heb al een hele tijd geen tags gedaan, dus leek het mij leuk om er weer een keer één te doen. Vandaag doe ik dan ook de Blush Tag, deze kwam ik tegen bij LipglossLeslie en sprak mij meteen erg aan, als grote fan van blush. Kijk je mee?

Mocht je de tag ook overnemen, dan kan dat natuurlijk, bij deze tag ik iedereen die hem wil doen! Hieronder heb ik de vragen nog even neergezet:

1. Best Packaging
2. Prettiest Color
3. Most Pigmented
4. Everyday Blush
5. Party Blush
6. Regret Purchasing
7. Least Used
8. Most Used/ Would Never Let Go Of
9. Favourite Blush Brand
10. Greatest Blush Discovery of the last year
11. Most Practical
12. Least Practical
13. Most Expensive
14. Least Expensive

Eigenlijk is het het best als je per categorie maar één blush kiest natuurlijk, maar dat is mij niet overal helemaal gelukt. Toch ben ik wel erg kritisch geweest. Sommige soorten blush heb ik alleen niet zo specifiek, zoals een party blush, omdat ik niet één partylook heb en mijn blush dus vaak wat aanpas. Daarom heb ik voor die categorie dan ook blushes gekozen die ik regelmatig draag naar feestjes en die ik bij veel looks mooi vind.

Nu heb ik wel een dringende vraag voor je: heb jij een specifieke party blush? Zo, ja, welke is het en zo, nee: hoe kies jij je blush uit voor een feestje?

You may also like

13 reacties

  1. Dat lijkt mij ook ideaal idd als er per categorie maar één blush kan kiezen idd. Het verbaast mij niet dat TooFaced de verpakkingsprijs wint. 😉 Hele collectie heb je zeg. Blush dat boven € 33 is..hmm. Eerlijk is eerlijk ik denk niet zoveel na over welke blush ik ga dragen voor een feest. Misschien komt het doordat ik te weinig verstand heb van de blush…hihi

  2. Ik wil niet kijken. Ik wil niet kijken. Ik wil niet kijken, want dan wil ik kopen…..

    Ik heb toch gekeken en je hebt zulke mooie blushes hahaha!

  3. Ik kende deze tag nog helemaal niet dus leuk dat jij hem deed! Je hebt veel blushes en ook echt hele mooie die ik zelf graag zou willen hebben!

  4. Super leuke tag en video! Zoals je weet ben ik echt weg van Dandelion. De andere opties vind ik ook echt super mooie kleurtjes. Eigenlijk doe ik niet specifiek een party blush op. Ik doe de blush die op dat moment past bij de rest:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *