Body lotions & butters die ik nu gebruik

Vandaag laat ik zien welke body lotions en butters ik momenteel in gebruik heb en wat ik ervan vind. Sommige ben ik nog aan het testen voor een review, dus daar zal ik later nog uitgebreider op terugkomen. Kijk je mee?

Wat zijn jouw aanraders qua body lotions en butters?

You may also like

19 reacties

  1. Haha, wat grappig! Gisteren bedacht ik me ook eens zo’n artikel te gaan maken 😉 Wat een heerlijke merken & geuren gebruik je! Leuk om te zien dat er zoveel afwisseling zit in merken.

  2. Leuk om dit in een video te zien. Ik heb momenteel ook veel open en ik gebruik. Nieuwe dingen laat ik ook even dicht, ben toch bang dat het ondanks dat het langere tijd houdbaar is toch gaat bederven.

  3. Ik heb echt belachelijk veel body butters en lotions! En ik wissel zo graag vaak af, dus er zijn er ook best wel wat in gebruik. The Body Shop is echt topfavoriet voor de body butters bij mij! 🙂

  4. In de hammam producten zit heel vaak eucalyptus. Dat lijkt een beetje op mint, dus ik denk dat dat erin zit. Ik heb de geur van Rituals. Moest ook even wennen, maar vind het nu echt heerlijk.

  5. Die eerste vind ik nog wat griezelig maar die van TBS lijkt me heerlijk. Ben zelf ook meer fan van butters en collistar crema fondente beschermd me goed in de winter.

  6. Ik heb ook een enorme collectie body lotions en butters :-). Mijn dure favoriet is er ééntje van Shiseido, maar ik vind ook de Garnier Oil Beauty Body Lotion top!

  7. Super leuk om dit te zien! Je hebt echt veel lekkere geuren en fijne merken :). Ik heb eigenlijk ook best veel body lotions en butters, vooral van TBS en Greenland en Dove :). Ik ga voorlopig geen nieuwe meer kopen, eerst deze maar allemaal eens opmaken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *