The Body Shop Aloe Gentle Exfoliator

Tijdens de januari sale bij the Body Shop kocht ik niet alleen afgeprijsde producten, maar ook de aloë vera cleanser. er werd mij toen echter gezegd dat het tweede niet-afgeprijsde product maar de helft van de prijs zou kosten, dus kocht ik er ook maar meteen de Aloe Gentle Exfoliator bij. Vandaag lees je mijn review! 

Misschien is het heel dom van mij dat ik mij zo makkelijk over laat halen door een aanbieding om meer te kopen dan ik van plan was, maar eigenlijk was ik het ergens al wel van plan om de Aloe Gentle Exfoliator te kopen. Ik zocht namelijk nog een gezichtsscrub die mild genoeg zou zijn voor mijn gezicht, alleen had ik er op dat moment even niet meer aan gedacht. Voor de helft van de prijs liet ik hem echter niet liggen!

the Body Shop Aloe Gentle Exfoliator

Hierboven zie je de tube. Ik vind het handig en hygiënisch dat de scrub in een tube zit, omdat je alleen dat deel van het product aanraakt dat je ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Aangezien mijn gezichtshuid erg gevoelig kan reageren op scrub, koos ik voor deze variant met aloë vera voor een gevoelige huid. Hieronder zie je de ingrediënten:

the Body Shop Aloe Gentle Exfoliator ingredients

Voor mij zien de ingrediënten er best goed uit. Ik vind het vooral heel fijn dat er echt aloë vera inzit; mijn huid is daar echt gek op en wordt er vaak een stuk rustiger van.

In gebruik is deze scrub erg prettig! De scrubdeeltjes zijn niet te grof, waardoor mijn huid niet geïrriteerd raakt, maar toch zachtjes gescrubd wordt. Zoals te verwachten was, ruikt de scrub naar aloë vera, een geur die ik persoonlijk lekker en fris vind. Ik wou dat ik dit product eerder had ontdekt, aangezien mijn huid er toch net wat beter uitziet als ik één keer tot twee keer per week een scrub gebruik. Na het scrubben voelt mijn huid glad en zacht aan en dit zonder te irriteren. Ik denk ik wel kan zeggen dat ik een nieuwe favoriet heb ontdekt!

Als je net als mij een huid hebt die gevoelig reageert op de meeste scrubs, kan ik je deze zeker wel aanraden! De the Body Shop Aloe Gentle Exfoliator is voor €12,50 per 75ml te koop bij de fysieke winkels van the Body Shop en in hun webshop.

Wat vind jij van the Body Shop Aloe Gentle Exfoliator? Wat voor gezichtsscrub gebruik jij graag?

You may also like

30 reacties

  1. Klinkt niet verkeerd, een milde scrub kan ik altijd wel gebruiken. Sommige hebben idd te grove korreltjes en daar is mijn huid ook te gevoelig voor..

  2. Lijkt me een fijn product! Haha, dûh, het is van The Body Shop. Het is zo’n onwijs fijne winkel! 😀
    Vooral dat de scrubdeeltjes niet te grof zijn vind ik fijn.

    Xjes Femke

  3. Lijkt mij wel een hele fijne scrub! Ik gebruik momenteel die van de HEMA voor de gevoelige huid, maar soms heb ik toch het idee dat die voor mijn gezicht wat te grof is. Misschien toch maar eens naar deze gaan kijken.

  4. Fijn om hier een review over te lezen, ik ben namelijk erg benieuwd naar dit product. Ik ben groot fan van aloë Vera, de dag crème van die lijn is ook erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *