The Body Shop Colourglide Lipstick 73 Iced Pink

Ik denk dat iedereen wel gehoord heeft van de sale die er in januari bij The Body Shop was of er misschien zelfs zijn/haar slag heeft geslagen. Ik heb zelf ook wat leuke goodies gescoord, waaronder mijn allereerste lipstick van The Body Shop: Iced Pink. Vandaag stel ik hem aan jullie voor. Laten we beginnen met een bekentenis: ik heb deze kleur maar zo uit het lipstickbakje in de winkel gegraaid zonder echt heel erg naar de kleur te kijken. Ik zag dat het pink was en vond het allang prima. Misschien niet echt een goede manier om een lipstick uit te zoeken, maar meestal staan roze kleurtjes mij wel en veel tijd had ik niet en ik wild wel heel graag een lipstick van The Bod Shop dus tja.

The Body Shop Colourglide Lipstick Iced Pink

Hierboven zie je een collage van de verpakking. Hmm, ik moet eerlijk zeggen dat ik de huls niet supermooi vind, hoewel hij ook zeker niet lelijk is. Ik denk dat het tussen mijn oren zit en ik voor de prijzen die je normaal gesproken betaalt bij The Body Shop gewoon iets had verwacht dat wat bijzonderder is. 

The Body Shop Colourglide Lipstick swatch Iced Pink

Let’s swatch! Meh, hij is niet supergepigmenteerd. Op zich vind ik dit nooit zo heel erg bij lipsticks alleen ben ik altijd bang dat de kleur dan volledig wegvalt op mijn gepigmenteerde lippen.

The Body Shop Colourglide Lipstick Iced Pink close up

Hier heb ik de lipstick op mijn lippen. Eigenlijk vind ik de kleur hier toch wel mooi overkomen! Eens kijken of dat van een afstand ook zo is!

The Body Shop Colourglide Lipstick Iced Pink fullface

Like! Het is wel echt een hele subtiele kleur op mijn lippen, maar ik vind het leuk. Echt een lipstick die je elke dag kunt dragen. Ik denk trouwens dat bij minder gepigmenteerde lippen hij wat feller over zal komen. De lipstick blijft trouwens ongeveer een paar uurtjes zitten voordat je hem moet bijwerken, maar hij voelt dan ook prettig aan op de lippen.

Ik vind dit een leuke lipstick en ben blij dat ik hem gekocht heb! Ik kocht hem in de sale bij The Body Shop voor zo’n €3,60, terwijl een lipstick bij The Body Shop normaal gesproken €12,- kost. Persoonlijk zou ik hem niet hebben gekocht voor de normale prijs, maar ik vind hem de sale-prijs zeker waard. De lipsticks van The Body Shop kun je kopen bij het filiaal bij jou in de buurt of bestel je online in de webshop van The Body Shop.

Wat vind jij van Iced Pink?

You may also like

25 reacties

  1. Wat een lief kleurtje! Ik had er ook twee besteld via de webshop zonder ze eerst te testen in de winkel. Ze waren zo cheap dat je daar vrijwel geen miskoop aan doet.

  2. heel mooi, die glans is echt top 😀 en gaaf dat je hem in de sale hebt gekocht. Ik zag er geen leuke make-up producten meer tussen zitten, helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *