The Body Shop Honeymania Body Scrub & Shower Gel

Ik hoop dat jullie niet gek worden van alle reviews van verjaardagscadeautjes, want ik heb er vandaag weer één voor jullie klaarstaan. Dit keer review ik twee producten uit de heerlijk ruikende Honeymania collectie van The Body Shop. Lees snel verder! 

Ergens was ik al wel ene tijdje benieuwd naar de Honeymania collectie van The Body Shop, maar op de een of andere manier kwam het er nooit van om hem te kopen. Nu ik de scrub en douchegel heb gekregen, kan ik ze dus eindelijk testen! Ik kreeg de Body Scrub en de Shower Gel.

The Body Shop Honeymania

De verpakkingen zijn zoals we van The Body Shop gewend zijn; gewoon prima. Je kunt aan de afbeelding van de honingraat op beide producten al zonder te lezen raden waar ze naar ruiken. Laten we de producten nu beiden eens wat beter bekijken.

The Body Shop Honeymania Shower Gel

The Body Shop Honeymania 2

De Honeymania Shower Gel ruikt erg lekker! Ik had in eerste instantie een sterke honinggeur verwacht, maar de geur is juist vrij subtiel en niet te opdringerig aanwezig. Hoewel ik honing best lekker vind ruiken, vind ik dit wel een pluspunt. Ik ben trouwens niet de enige die hem lekker vind ruiken; mijn vriend heeft hem inmiddels ook ontdekt en vond hem ook erg lekker ruiken.

The Body Shop Honeymania Shower Gel ingredients

Hier zie je de ingrediënten van de douchegel. Er zit SLES in, wat een minpunt is als je dat ingrediënt mijdt. Zelf heb ik er geen problemen mee. De douchegel is verder prettig in gebruik, hij schuimt goed en hij droogt mijn huid niet uit.

De Honeymania Shower Gel bevat 250 ml en kost €7,- wat op zich niet heel duur is, maar ook weer niet  heel goedkoop voor de hoeveelheid die je krijgt.

The Body Shop Honeymania Body Scrub

The Body Shop Honeymania Body Scrub open

De Honeymania Body Scrub heeft een vrij romige substantie, die mij in eerste instantie een beetje aan een body butter deed denken. Als ik heel eerlijk moet zijn had ik in eerste instantie ook een beetje mijn twijfels of deze scrub wel scrubkorrels zou hebben. Dat is gelukkig wel het geval; er zitten vrij grove scrubkorrels in de scrub.  Op zich is dit een prima scrub en omdat hij zo zacht aanvoelt is hij heerlijk om te gebruiken. Ik zou deze alleen niet aanraden als je een scrub zoekt die erg grondig scrubt; door de zachte substantie kan je hem lang niet zo grondig inzetten als bijvoorbeeld een zoutscrub. Desondanks is dit een heerlijk product om te gebruiken. De geur is wel iets minder sterk als bij de douchegel en ruikt een beetje naar crème.

The Body Shop Honeymania Body Scrub ingredients

Hier nog even de ingrediënten van de scrub.

De Honeymania Body Scrub kost €15,- voor 200 ml. Dit vind ik persoonlijk een prima prijs voor de kwaliteit die je krijgt.

Eigenlijk ben ik wel erg blij met de Honeymania Body Scrub en Shower Gel die ik heb gekregen voor mijn verjaardag. De Shower Gel is gewoon heerlijk en de Body Scrub is dat ook. Of je de scrub prettig in gebruik vind zal afhangen van je voorkeur voor een harde of zachtere scrub. Persoonlijk vind ik een hardere scrub ook wel heel fijn, maar door de heerlijke substantie van de Honeymania Body Scrub vind ik hem ook wel erg prettig in gebruik. Voor een grondige scrubbeurt pak ik echter liever een andere scrub erbij. Beide producten zijn te koop bij de fysieke winkels van The Body Shop en in de webshop.

Wat vind jij van de Honeymania Body Scrub en Shower Gel?

You may also like

34 reacties

  1. Oeh la la, de geur lijkt me heerlijk! Ik ben dol op honing, dus volgens mij ook op deze producten 😉 Het is dat ik al teveel body butters heb van TBS, anders had ik deze al gekocht. Thanks voor je fijne review! Fijn dag 🙂

  2. Ik vind de geur van deze lijn echt ontzettend lekker! Ik heb zelf nog geen producten maar als ik ooit een beetje veel opmaak van wat ik nog heb staan koop ik zeker iets 😀

  3. Ik ben heel blij dat je deze review geschreven hebt, want ik heb deze producten gemeden omdat ik bang was dat de geur te heftig zou zijn. Toch maar even een keer uitproberen dan!

  4. Die honing geur lijkt me echt heel lekker. Ik heb hier nog niets van gehad, koop bijna nooit iets bij tbs, geen idee waarom eigenlijk. De scrub lijkt me ook heerlijk.

  5. Oehhlalala! Lekker hoor. Ik heb deze nog niet geprobeerd! Ik heb eigenlijk nog nooit een scrub vd tbs gebruikt! Maar heb nu nog genoeg spullen vd rituals :p Ik ben er wel erg nieuwsgierig naar!

    1. Ik heb de bodylotion niet geroken, dus ik zou het helaas niet weten! De geur van de scrub is wel iets crèmiger dan de geur van de douchegel in ieder geval 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *