Boekenshoplog

Vandaag heb ik een keer iets heel anders dan anders, maar misschien is het daarom juist wel extra leuk. Ik heb een keer geen beauty video, maar een boekenshoplog. Zoals je misschien al wel weet lees ik graag (en voornamelijk in het Engels) en het leek mij leuk om een keer te laten zien wat ik recent heb binnen gekregen.

Als je mijn blog al wat langer volgt weet je ongetwijfeld dat ik eigenlijk vooral in het Engels lees, maar op Youtube weten ze dat nog niet, dus ik kwam er na een paar minuten achter dat ik dat nog wel even erbij had mogen vertellen haha. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik lees al jaren in het Engels en ik vind het ook gewoon fijner dan Nederlands lezen. Dat is denk ik ook maar net wat je ligt en aangezien ik voor mijn studie ook altijd in het Engels heb moeten lezen, is het iets waar ik niet eens meer over na denk en daarom vergat ik het ook bijna te zeggen.

Gelukkig worden de meeste Engelstalige boeken die ik noem vertaald naar het Nederlands, dus mocht je liever in die taal lezen dan kan dit in de meeste gevallen gewoon. Ik heb het even opgezocht en de Engelsfors trilogie en het boek van Kazuo Ishiguro zijn al naar het Nederlands vertaald. Glass Houses nog niet voor zover ik kon vinden, ook al is die al wat langer uit, dus of dat nog gaat gebeuren weet ik niet. Dat And I Darken nog niet vertaald is verbaasde mij niet, aangezien dit boek nog maar net uit is in het Engels. Ik bestel trouwens mijn boeken eigenlijk altijd bij Book Depository.

Wat vind jij van dit soort boekenshoplogs? Zou je dit vaker willen zien?

You may also like

8 reacties

  1. Ik houd ook enorm van lezen 🙂 doe dat wel voornamelijk in het Nederlands. Ik werk bij een multi-national dus doe alles al in het Engels dan is lezen in het Nederlands heel goed om mijn grammatical op peil te houden.

    1. Wat slim eigenlijk dat je juist om je Nederland op peil te houden vooral in het Nederlands leest! Dat zou ik eigenlijk ook moeten doen haha, aangezien ik nu al de hele dag met Engels bezig ben op stage, maar stiekem houd ik denk ik teveel van het Engels om dat te doen haha.

  2. Ik hou heel erg van lezen dus dit mag je zeker vaker doen. Beide boeken lijken me heel interessant! Ik lees ook wel vaker in het Engels als het boek er gewoon in het Nederlands niet is;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *