Book Haul April 2017

Voor mijn verjaardag kreeg ik behalve leuke cadeautjes ook nog cadeaubonnen en geld en laatst heb ik een deel daarvan gebruikt om boeken te bestellen. Vandaag laat ik je zien welke boeken het zijn geworden. Ik verklap alvast: je gaat veel van Cassandra Clare zien in mijn Book Haul April.

Book Haul April 2017

De laatste keer dat ik een book haul heb opgenomen was in november haha! Dus ik vond het wel zeker weer een keer tijd voor een nieuwe. Ik koop alleen meestal niet meteen heel veel boeken in één keer, dus dan heb je niet zo snel genoeg voor een video.

Dat probleem heb ik trouwens bij wel meer shoplogs/unboxing video’s die ik op zou willen nemen; vaak koop ik gewoon niet meteen een heleboel in één keer. Tegen de tijd dat het zich dan heeft opgestapeld, is er alweer een hele tijd voorbij. Zelf denk ik dan altijd van: hmm, dat is dan al zo oud, is dat nog wel leuk om up te loaden? Wat denk jij hiervan? Zou ik hauls/shoplogs voor over meerdere maanden in één keer uploaden of zie je liever kleine en recente hauls/shoplogs?

De boeken nog even op een rijtje van mijn Book Haul April…

Mocht je het fijn vinden om dit nog terug te vinden (bijv. als je zelf nu ook één van deze boeken wil gaan bestellen), dan kun je hier de titels terugvinden:

  • A Storm of Swords van George R.R. Martin (A Song of Ice and Fire deel 3)
  • City of Glass van Cassandra Clare (deel 3 in the Mortal Instruments serie)
  • Clockwork Angel van Cassandra Clare (deel 1 van the Infernal Devices)
  • Clockwork Prince van Cassandra Clare (deel 2)

Heb jij de afgelopen tijd nog veel boeken gekocht?

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *