Book Haul Augustus 2017

Het is weer tijd voor een book haul. En wat voor één: ik ben maar liefst 13 boeken rijker. Dat is heel veel, zeker voor mijn doen, maar ik lees momenteel dusdanig veel dat het wel nodig was. Kijk je mee naar mijn Book Haul Augustus 2017?

Book Haul Augustus 2017

Ik ben echt superblij met al mijn nieuwe aankopen, maar ik vind het wel erg veel haha. Normaal gesproken doe ik dat ook echt niet, maar dit keer kon ik de verleiding niet weerstaan. Het feit is dat ik gewoon superveel en snel heb gelezen vanaf dat ik vakantie heb gekregen.

Ergens vind ik het ook niet erg dat mijn boekencollectie weer wat is gegroeid; ik spaar voor mijn eigen bibliotheek thuis, dus er mogen er altijd meer bij haha. Wel wil ik alleen boeken waarvan ik ze het hebben waard vind. Er zullen dus in de toekomst nog wel een aantal weggaan uit mijn collectie. (Hopelijk niet uit deze shoplog, ik hoop dat die allemaal in de smaak gaan vallen.) Zou het leuk zijn als ik het zou filmen hoe ik boeken wegdoe?

Heb jij de laatste tijd nog boeken gekocht?

You may also like

4 reacties

  1. Jemig wat een hoop boeken. Ik ben zo blij dat ik tegenwoordig een ereader heb, scheelt zoveel ruimte ook. Ik heb nog maar een bescheiden boekenkast over met wat schrijvers die ik echt wil bewaren, de rest allemaal de deur uit gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *