Book Haul Juni 2017

Het is weer een keer tijd voor een book haul! Ik vond dat ik na alle deadlines wel wat beloningen had verdiend en besloot om dit in de vorm van boeken te doen. Lezen vind ik immers erg ontspannend en daar was ik dan ook wel aan toe. Kijk je mee naar mijn Book Haul Juni 2017?

Book Haul Juni 2017

Op zich valt het vergeleken met sommige book hauls die ik op YouTube voorbij zie komen reuze mee hoeveel ik heb gekocht. Voor mijn doen is dit wel aardig veel, maar ik probeer om mij altijd nog enigszins in te houden. Dat lijkt mij ook wel zo realistisch om te zien; niet iedereen koopt immers 20 boeken per maand. Het kan best een keer voor komen, maar niet elke maand.

Alsnog groeit mijn boekenkast trouwens dramatisch hard. Ik zit er aan te denken om van de zomer nog een aantal boeken te gaan lezen die ik nog niet heb gelezen. Zo heb ik misschien wel tien boeken van schrijvers als David Baldacci en Jonathan Kellerman en zo heb ik er nog meer waar ik er aardig wat van heb. Deze schrijvers spreken mij zo op het eerste gezicht niet erg aan. Daarom heb ik ze sinds ik ze heb gekregen ook nog niet gelezen haha. Maar mijn plan is om van elke schrijver tenminste één boek te lezen. Mocht ik het dan helemaal niks vinden, dan wil ik die boeken wegdoen. Ik wil namelijk het liefst alleen boeken houden waarvan ik ze de moeite waard vind om te houden.

Hoe denk jij daarover? Heb jij alleen maar boeken die je gelezen hebt of staat jouw kast ook nog vol verrassingen?

You may also like

6 reacties

  1. Ik ben niet iemand die al zijn boeken koopt.ik leen bijna alles bij de bibliotheek en doe daar ook aanvragen voor nieuwe boeken dan kan ik nog steeds altijd de nieuwe boeken. Ik heb ook nog nooit een boek 2 keer gelezen dus ik vind een boek kopen dan niet noodzakelijk. Wel leuke boeken ga ze onthouden!

    1. Wat fijn dat je zoveel bij de bibliotheek kunt vinden! Vroeger had ik ook wel een abonnement bij de bibliotheek, maar sinds ik voornamelijk in het Engels lees, koop ik ze veel zelf. (Ik wil nu stiekem ook gewoon mijn eigen bibliotheek bij elkaar verzamelen haha!) Leuk om te horen dat de boeken je aanspreken!

  2. Murakami!! Yes!! Wat een geweldige schrijver!
    Ik studeer Engelse literatuur in Engeland en ga in September aan mijn laatste jaar beginnen, dus deze zomer ben ik zoet met alle boeken waar we het volgend jaar over gaan hebben haha, zitten zeker een paar hele leuke tussen gelukkig!

    1. Haha heel herkenbaar! Ik heb ook Engels gestudeerd, maar gelukkig hebben ze wel hele mooie literatuur dus is het geen straf om verplicht al die boeken te moeten lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *