Book Haul Oktober/November 2016

Vandaag heb ik alweer een shoplog voor jullie, alleen dit keer is het geen beauty en fashion variant, maar laat ik je zien welke boeken ik de afgelopen tijd heb besteld. Een aantal staan al op mijn TBR. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan zeker mee naar mijn Book Haul!

Mocht je je trouwens afvragen waarom ik geen prijzen noem, dat doe ik heel bewust niet. Ik koop mijn boeken eigenlijk altijd via BookDepository en daar fluctueren de prijzen nogal, waardoor de prijs die ik geef misschien niet meer klopt tegen de tijd dat mijn video online komt. Je kunt er bij mij doorgaans vanuit gaan dat als ik niet klaag, het boek in ieder geval niet meer dan €15,- gekost heeft haha. Het komt maar heel zelden voor dat ik een boek koop van €20,- of meer en dan gaat het meestal om een boek voor mijn opleiding of om een hardcover.

Over hardcovers gesproken: daar houd ik trouwens sowieso niet zo van in de praktijk. Ze zien er misschien mooi uit, maar ik vind ze te zwaar om vast te houden als ik aan het lezen ben. Heb jij daar ook last van? Misschien heb ik ook gewoon slappe armspieren, dat zou ook nog kunnen.

Zoals je in de Book Haul al hebt kunnen zien, heb ik weer aardig wat nieuwe boeken ingeslagen. En eerlijk is eerlijk: toen dit net binnen was kwam ik het met ambitieuze voornemen om even niet zoveel boeken meer te kopen. Dit bedacht ik mij begin november. Nou het begint nu toch wel weer te kriebelen om flink te gaan bestellen. Zeker omdat de kerstvakantie er alweer aan komt (oké nog 5 weken maar alsnog).

Heb jij de afgelopen maand boeken gekocht? Zo, ja, welke?

You may also like

8 reacties

  1. Game of Thrones lijkt mij fijn om te lezen. Ik ben te lui om te lezen, dus maar film kijken. 😉 Ik zelf ben fan van hardcovers waarschijnlijk omdat ik graag boeken verzamel. Hij is ook sterker. Ik leen veel uit de bieb, maar als ik een boek goed vind in de winkel dan koop ik ze ook graag. Het geld gaat er makkelijker uit dan een palette hihi.

    1. Haha film kijken vind ik ook heel leuk. Voor verzamelen vind ik hardcovers inderdaad wel heel mooi, alleen vind ik ze zo zwaar om vast te houden haha! Vind het wel fijn dat boeken vaak zo goedkoop zijn vergeleken met paletten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *