Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid

Het is denk ik al bijna twee jaar terug dat ik een lipgloss van Calvin Klein had in de kleur Cupid. Ik was echt gek op die gloss, maar ben hem op de een of andere manier kwijt geraakt. Daarom kocht ik hem toen ik hem laatst bij Big Bazar zag opnieuw. Lees snel of ik nog steeds enthousiast ben! 

De verpakking vind ik niet zo indrukwekkend en eigenlijk ook niet zo handig. Er zit namelijk geen applicator bij om de gloss mee aan te brengen. Wat ik wel handig vind is dat je de kleur van het product door de verpakking heen kunt zien.

Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid

Dat de lipgloss de naam Cupid heeft, vind ik een leuk detail.

Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid name

Hieronder zie je een foto van hetgeen de applicator voor moet stellen. Oké, ik snap dus echt niet dat ik dit ooit fijn heb gevonden. What was I thinking? In plaats van een smalle applicator om je gloss netjes mee aan te brengen, krijg je een soort tube met een schuin aflopende opening waarmee je het moet doen. Ik vind het persoonlijk niet zo handig, vooral niet met mijn smalle bovenlip.

Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid close-up

Tijd voor een swatch!

Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid swatch

Het was vrij lastig om een strakke swatch te maken, maar de pigmentatie ziet er zo nog wel leuk uit. In mijn herinnering was die alleen iets feller en minder shimmery.

Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid close-up lips

Hier zie je een close-up van mijn lippen. Hmm, waar hij op de swatch nog best gepigmenteerd overkomt, valt dat op mijn lippen nogal tegen. Nu heb ik ook wel erg gepigmenteerde lippen van mijzelf, maar toch. Ook brengt de kleur niet zo makkelijk gelijkmatig aan. Nee, zo close-up ben ik nog geen fan.

Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid full-face

Full-face vind ik hem wel leuk eruit zien, maar alsnog vraag ik mij heel erg af waarom ik dit zo’n geweldig product vond. Misschien dat dat er meer mee te maken had dat er Calvin Klein opstaat en ik dat merk toen nog niet kende, geen idee, of dat ik wel wat op mijn lippen wilde, maar nog niet echt durfde te knallen. In mijn herinnering was dit echt een knalkleurtje, maar daar denk ik nu wel anders over. Ondanks het feit dat dit niet meer het geweldige product voor mij is wat het vroeger was, vind ik het alsnog best een prima gloss. Hij voelt prettig aan op de lippen en ondanks de vele shimmers, voel je dit niet echt zitten. Ik denk dat dit een heel leuk product is voor meiden die niet van felgekleurde lipstick houden, maar ook niet van doorzichtige gloss. Dit product zit er een beetje tussenin. De houdbaarheid is maximaal een paar uur als je nog wat wilt drinken en als je echt een maaltijd gaat nuttigen zul je hem niet goed meer zien op je lippen.

Al met al vind ik het dus een prima product, alleen is de verpakking wat minder praktisch. Voor mij is het nu niet meer wat het vroeger voor mij was, maar toch vind ik het leuk hem weer opnieuw te hebben. Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid kocht ik voor €3,99 bij Big Bazar, wat natuurlijk geen geld is voor een product van Calvin Klein.

Wat vind jij van Calvin Klein Delicious Pout Lipgloss Cupid?

You may also like

30 reacties

  1. Wat een mooie kleur, staat je erg goed! De applicatie lijkt me inderdaad ook niet zo handig, zo kun je hem niet mooi strak aanbrengen. Gelukkig is dan de kleur wel erg mooi.

  2. Wauw, ik vind het een erg mooi kleurtje! Jammer dat ‘ie ietwat tegenvalt, mij lijkt ‘ie erg fijn. Inderdaad wel een rare applicator. Verder is ‘ie niet duur!

    Xjes Femke

  3. Ik ben meestal niet zo van de glitters in de lipglosses, maar bij deze valt het niet zo op! Jammer dat je ‘m nu niet meer zo mooi vindt. X

  4. Oeh pretty kleurtje. Staat je goed. Ik had ook twee kleurtjes van deze lipgloss, maar helaas waren ze heel plakkerig geworden. Zonde, want ik vond ze wel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *