Calvin Klein Splendid Color Red Wine

Het nagellakje dat ik vandaag aan jullie laat zien is van Calvin Klein en heeft de naam Red Wine. Ik heb al eerder een lakje van Calvin Klein geprobeerd en dat beviel me erg goed. Benieuwd of ik ook enthousiast ben over dit lakje? Lees dan snel verder! 

Hoeveel dit nagellakje van Calvin Klein normaal gesproken kost zou ik niet weten, aangezien ik Calvin Klein nagellak eigenlijk altijd lekker goedkoop bij de Big Bazar haal. Ik weet in ieder geval wel dat dit een oude collectie is en dat de nieuwere lakjes van Calvin Klein zo’n €12,50 per stuk kosten. Persoonlijk maakt het mij vrij weinig uit als een nagellakje uit een oudere collectie komt, aangezien het me toch om de lak zelf gaat. Hieronder zie je een collage van het lakje:

Calvin Klein Red Wine

Ik vind het flesje er leuk uitzien; lekker strak. Er zit maar liefst 10 ml in dit flesje, dat is natuurlijk wel meegenomen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben in staat om lakjes waar ik echt gek mee ben zo vaak te dragen dat ze ook echt opgaan. Hoe meer inhoud hoe beter dus.

Calvin Klein Red Wine on nails

Op de foto’s hierboven draag ik Calvin Klein Splendid Color Red Wine. Ik draag hier twee laagjes. Zoals je ziet is de dekking niet perfect, maar dit is bij drie lagen waarschijnlijk wel het geval. Ik vind dit wel jammer, want mijn andere lakjes van Calvin Klein dekken perfect met twee lagen. Het is natuurlijk geen ramp om drie lagen aan te moeten brengen, maar ik had eerlijk gezegd wel gehoopt dat hij al met twee lagen zou dekken. De kleur vind ik wel echt supermooi moet ik zeggen en daarom zal ik hem nog vaker gaan dragen.

Ik kocht Calvin Klein Splendid Color Red Wine voor €3,- bij Big Bazar.

Wat vind jij van dit lakje? Heb je wel eens Calvin Klein nagellak geprobeerd?

You may also like

17 reacties

  1. Wauw, super mooi kleurtje! Heel classy en elegant, balen dat het niet zo snel dekt!! Moet je nog veel langer wachten voordat het droog is -_-‘ wel een topkleur hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *