Catrice All Matt Plus Shine Control Powder

De nieuwe poeder van Catrice heb je misschien al wel voorbij zien komen in mijn shoplog van 16 augustus en de vraag was hierna of deze compactpoeder net zo goed zou werken als de vorige die Catrice in het assortiment had. Nu ik deze poeder heb gebruikt heb ik hier voor jullie het antwoord op. Lees dus verder als je benieuwd bent naar mijn review van Catrice All Matt Plus Shine Control Powder.

20130816_154544[1]

Dit is de lichtste kleur die er was, namelijk 010 Transparent. Hij lijkt donkerder in de verpakking dan hij op je huid is gelukkig, want ik ben soms nog te bleek voor de bleekste kleuren foundation, poeder, etc. Voor mensen met een donkere huidskleur is er jammer genoeg geen passende kleur, Catrice heeft vier kleuren All Matt Plus Shine Control Powder, maar geen enkele echt donkere kleur. Dat is wel een minpunt. Sowieso vind ik vier kleuren weinig. Ik heb foto’s van de overige kleuren van de site van Catrice hier gebruikt. De overige kleuren zijn:

All Matt Plus Shine Control Powder 015 Natural Beige

015 Natural Beige.

All Matt Plus Shine Control Powder 020 Nude Beige

020 Nude Beige.

All Matt Plus Shine Control Powder 030 Warm Beige

030 Warm Beige.

20130821_145517[1]

De achterkant van de verpakking. Zoals je ziet zit er al wat poeder tegen de randjes aan. Ik denk dat dit komt doordat het poeder echt heel los is zodra je er een poederkwast over heen haalt.

20130821_142935[1]

Heel veel poeder dus in één keer aan je kwast. Aan de ene kant vind ik dit fijner dan wanneer een poeder slecht afgeeft, maar aan de andere kant gaat de poeder hierdoor natuurlijk wel sneller op en gebruik je eerder teveel.

Hier nog even een beter foto van de ingrediënten:

20130821_145522[1]

Dat er geen olie in de poeder zit, vind ik een goede zaak, aangezien daar de huid juist van kan gaan glimmen. Maar zorgt de poeder van Catrice er ook echt voor dat je minder gaat glimmen? Ik heb het voor jullie getest.

20130821_141314[1]

Hier zie je mij met alleen foundation en oogmake-up op. Ik draag Catrice Photo Finish Foundation 020 Rosy Beige, die al is ook deze nog een beetje donker bij mij, al een stuk beter bij mijn huidskleur past dan de meeste foundations. Verder heb ik op mijn ogen de Get Big Lashes waterproof mascara van Essence en oogschaduw van de Claire’s in Canada in het palet Bashful Brown. Ik weet niet zeker of de oogschaduw ook in Nederland te verkrijgen is.

Je kan duidelijk zien dat ik nog wat glim hier met alleen foundation op mijn huid.

20130821_143243[1]

Dit is met Catrice All Matt Plus. Naast dit product draag ik nu ook een klein beetje Essence Silk Touch Blush in de kleur 04 Secret it-girl en heb ik lipbalm op gedaan, waardoor mijn lippen iets roder lijken. Dit heb ik gedaan om een zo realistisch mogelijk beeld te geven van hoe het poeder er dus uitziet als onderdeel van je dagelijkse make-up. Zo op het eerste gezicht kan ik geen glimplekken ontdekken, jij wel? Ik ben enthousiast over Catrice All Matt Plus! Zeker voor het geld zou ik hem niet laten liggen, aangezien hij maar €3.59 kost. Het merk Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *