Catrice Liquid Liner Waterproof

Laatst was mijn eyeliner weer eens op en besloot ik om eens een keer iets nieuws te proberen. Ik ging voor de Catrice Liquid Liner Waterproof. Normaal gesproken ga ik toch voor een stiftje, maar ik had hier goede dingen over gehoord, dus nam ik hem mee. Vandaag deel ik mijn review met je!

Hier zie je de liner. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn twijfels had of dit wel wat voor mij zou zijn. Mijn wimpers worden namelijk snel plakkerig bij vloeibare eyeliner producten. Dit komt waarschijnlijk doordat mijn wimpers teveel omhoog krullen tegen mijn oog aan.

Toch wilde ik het wel proberen, aangezien de applicator mij toch een beetje aan een stiftje doet denken. Wie weet dat ik hiermee wat minder last van plakkende wimpers zou hebben. In ieder geval is Catrice niet zo’n heel duur merk, dus voor het geld durfde ik de gok wel te wagen.

Hier zie je mijn swatches van de Catrice Liquid Liner Waterproof. Ik moet zeggen dat ik op het eerste gezicht niet meteen onder de indruk was. De eyeliner is wat wateriger en meer vloeibaar dan ik gewend ben en de pigmentatie vind ik niet helemaal egaal.

Op het oog merkte ik ook wel iets dat de eyeliner niet helemaal egaal dekt. Hierboven zie je dat hij ook wel een klein beetje voor plakkende wimpers zorgt, maar in real life vind ik het niet heel storend eigenlijk. Close-ups zijn gewoon hard en laten elke imperfectie zien.

Je kunt zien dat het uiteinde wat donkerder is dan aan de binnenkant van mijn oog. Nu kun je vast wel raden dat ik altijd met mijn wing begin en dan naar binnen werk. De eyeliner moet tussendoor wel even in de verpakking gedipt worden als je een intens zwart resultaat wilt. Daarnaast heeft het een droogtijd en moet je niet te vaak over hetzelfde stukje gaan, want dan laat het product los en wil het niet meer hechten.

Zo van een afstandje ben ik prima tevreden over het resultaat. Wel vind ik het zelf wat te lang duren in de ochtend om te wachten tot een stukje droog is voordat ik het intenser zwart maak. Ik combineer deze eyeliner daarom nu met een simpel zwart kohlpotloodje van Essence.

Waterproof is de Catrice Liquid Liner Waterproof trouwens zeker; als je ermee gaat douchen blijft hij gewoon zitten. Hij is alleen niet bepaald smudgeproof heb ik gemerkt en na wrijven in je ogen laat het product los. Nu probeer ik als ik make-up op heb niet teveel in mijn ogen te wrijven, dus ik vind dit geen punt. Het is eigenlijk vooral handig als je je make-up wilt verwijderen, want sommige waterproof producten zijn een crime om eraf te krijgen.

Conclusie

Ik zou de Catrice Liquid Liner Waterproof misschien nog wel opnieuw kopen, maar misschien ook niet. Het is een product met voor én nadelen. Het is dat de prijs klein is, namelijk maar €3,89. Dat maakt dat je hem ondanks de nadelen toch wel kunt proberen. Alleen een holy grail vind ik hem niet. En zo gaat mijn zoektocht naar dé perfecte eyeliner verder.

Heb jij de perfecte eyeliner al gevonden?

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *