Christmas Wishlist

Woohoo, het is al bijna weer kerst! Ik verheug mij hier elk jaar weer ontzettend op en dit jaar is het niet anders. Hoewel ik de gezelligheid het belangrijkste vind, ben ik stiekem toch ook wel van de wishlists en daarom deel ik vandaag mijn Christmas Wishlist met je!

Ik heb dit keer een vrij gevarieerde wishlist en ik heb er lekker ook dingen opgezet waarvan ik denk dat het niet haalbaar is. Een mens moet immers wat te wensen hebben toch? En het is stiekem ook gewoon leuk om te kijken naar dingen die je nog zou willen hebben.

christmas-wishlist-2016

1) Tarte Tarteist Pro Amazonian Clay Palette à $53,- via Sephora.com

Een palette van Tarte staat al heel lang op mijn wishlist deze lijkt mij erg mooi!

2) Kat Von D Everlasting Mini Liquid Lipstick Set à $49,- via Sephora.com

Ook ben ik al behoorlijk lang naar de liquid lipsticks van Kat Von D. Nu ben ik geen grote fan van liquid lipsticks over het algemeen, maar eerlijk is eerlijk: naar deze set ben ik erg benieuwd!

3) Fantastic Beasts and Where to Find Them van J.K. Rowling à ongeveer €15,- via BookDepository.

Vroeger was ik een grote fan van Harry Potter en hoewel ik Harry Potter and the Cursed Child niet zo’n succes vond, ben ik toch nog wel heel benieuwd naar Fantastic Beasts. In ieder geval heeft J.K. Rowling deze zelf geschreven, dus ik heb hoop!

4) The Wonder van Emma Donoghue à ongeveer €13,- via BookDepository.

In The Wonder volgen we het verhaal van een meisje dat al maanden niet gegeten heeft, maar desondanks nog wel in leven is. Dit verhaal speelt zich af in het 19e eeuwse Ierland. Niet alleen het idee van iemand die zonder eten overleeft vond ik bijzonder, maar daarnaast is de 19e eeuw mijn lievelingseeuw.

5) Tanya Burr Pretty Unstoppable Palette à ongeveer €13,- via FeelUnique.

Dit schattige palette kwam ik tegen op FeelUnique en stiekem ben ik sindsdien heel benieuwd naar hoe de kwaliteit is.

6) Zoella Beauty Hungry Hands Hand Cream à ongeveer €7,- via FeelUnique.

Ook deze handcrème van Zoella Beauty wekte mijn nieuwsgierigheid op; de geur klinkt erg lekker.

7) The Rise of the Tomb Raider voor PS4 à €51,99 via Bol.com.

Tja, ik ben behalve gek op make-up ook gek op gamen en op boeken, dus een game kon niet ontbreken op mijn wishlist. Al lang voordat ik volgende PG-rating Tomb Raider mocht spelen, speelde ik deze game al en sindsdien ben ik verkocht. Ook deze nieuwe variant wil ik maar wat graag hebben.

8) Jeffree Star Lip Ammunition Celebrity Skin à €19,60 via Beautybay.

Ik hoor altijd heel veel over de liquid lipsticks van Jeffree Star, maar ik kwam laatst ook normale lipsticks van dit merk tegen, de zogenaamde Lip Ammunition. Stiekem ben ik hier wel heel benieuwd naar.

9) A Clash of Kings van George R.R. Martin à ongeveer €9,- via BookDepository.

Het tweede deel van de Game of Thrones boeken, need I say more?

10) Een nieuwe boekenkast, bijvoorbeeld deze van Leen Bakker à €29,99.

Met alle boeken die ik op mijn lijstje zet, heb ik ook al bijna weer een nieuwe boekenkast nodig, dus die gaat ook op mijn wishlist haha.

11) Alice van Christina Henry à ongeveer €7,50 via BookDepository.

Dit is een alternatieve versie van Alice in Wonderland en wat ik er zo van heb gelezen is dit een stuk donkerder is dan het origineel en daarnaast is het ook gericht op volwassenen. Heel veel wil ik niet weten over dit boek van tevoren, maar wel weet ik dat in dit boek Alice in een ziekenhuis zit en zich niet herinnert hoe ze hier terecht is gekomen. (Nu staat er “hospital” in de omschrijving, dus of dit om lichamelijk of geestelijk zieken gaat is niet helemaal duidelijk, ik vermoed het laatste.) Wanneer Alice de kans krijgt om te ontsnappen doet ze dat en dan begint haar zoektocht naar de waarheid.

12) Yankee Candle Christmas Advent Calendar à €39,95 via Make-up Musthaves.

Ook al is december al bezig, een advent calendar wil ik alsnog wel graag en deze lijkt mij erg leuk.

13) Urban Decay Vice Lipstick in Tampered à €19,60 via Ici Paris.

Deze kleur lijkt mij zo mooi!

14) Geurkaars Rituals The Rituals of Light à €18,50.

Ook al zijn de kaarsen van Rituals niet zo goedkoop, alsnog zou ik deze wel graag willen hebben. De producten die ik heb geprobeerd uit deze lijn vind ik heerlijk, dus ik verwacht dat ik de geur van de kaars ook erg lekker zal vinden.

15) Gouden ring van Swarovski à €49,- of iets in deze trant.

De gouden ring die ik van Lucardi die ik van Jeff heb gekregen afgelopen jaar is helaas nadat hij bij de goudsmid is geweest nu alweer kapot aan het gaan bij de haakjes rondom de steentjes. Daarom wil ik graag een nieuwe ring.

Update: Ik heb de ring inmiddels gekocht! Er was bij mijn vorige ring namelijk een steen uitgevallen. Ik ben nu heel blij met mijn nieuwe ring, in het echt is hij veel mooier dan op de foto nog!

En dit is hem dan; mijn Christmas Wishlist. Ik verwacht echt niet dat ik alles van deze lijst zal gaan krijgen, maar wie weet heb ik geluk en mag ik een aantal van deze items straks van mijn lijstje afstrepen!

Wat staat er op jouw wishlist voor kerst?

You may also like

9 reacties

  1. Het kon zo een lijstje van mij zijn, haha! Prachtige uitgave van Alice, ben ook erg benieuwd naar de hand cream van Zoella. Hij ziet er zo kerstig uit en de geur lijkt me heerlijk!

  2. Ik lees alleen boeken voor school, echt heel slecht, vroeger las ik graag zoo veel boeken. Je hebt ook wel echt prachtige makeup gekozen voor je wishlist! <3

    1. Ah dat herken ik wel een beetje, dat deed ik toen ik voor uni elke week per vak ongeveer een boek uit moest hebben. Dan heb je geen energie/concentratie meer over haast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *