Christmas Wishlist

Misschien ben ik er een beetje vroeg bij, maar ik heb mijn Christmas Wishlist inmiddels al af. Nu kan ik hier natuurlijk ook dingen van gaan vragen voor Sinterklaas, dus in dat opzicht ben ik wel aardig optijd. Ach, ja, stiekem maak ik gewoon het hele jaar door graag dit soort lijstjes!  Kijk je mee naar mijn wishlist?

Ik heb mijn lijstje voor het gemak opgesplitst in twee delen; één deel waarbij je de producten alleen uit het buitenland kunt halen/bestellen en één deel met producten die gewoon in Nederland verkrijgbaar zijn. Misschien vind je het gek dat ik zoveel buitenlandse spullen op mijn wishlist zet, maar ik ben nu eenmaal gek op producten die nét even wat moeilijker te verkrijgen zijn. Dat maakt het voor mij alleen maar gaver als ik  het dan wel heb!

Laten we dus eerst maar gaan kijken naar het buitenlandse deel!

Christmas Wishlist 2014 buitenlandse webshops

 

Van deze foto’s alleen al begin ik spontaan te kwijlen. Misschien dat het je opvalt dat ik vooral heel veel oogschaduwpaletten op mijn buitenlandse lijstje heb staan, maar ik vind dat dat mag ondanks het feit dat ik al aardig wat paletten heb verzameld; ik ben immers een echt eyeschadow palette junkie. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik bijna een soort moederliefde voor mijn paletten voel en dat ik ze allemaal zoveel mogelijk probeer te gebruiken. Deze pareltjes zou ik dan ook graag aan mijn stash toevoegen:

1) Tarte Bon Voyage Collector’s Set And Travel Bag. Deze set kost ongeveer €50,- bij de Amerikaanse Sephora.  Helaas kost het bestellen bij Sephora een klein fortuin als je de belastingen en alles die je moet betalen erbij optelt, dus ik heb een beetje mijn twijfels of dit gaat gebeuren. Maar je mag altijd blijven dromen toch?

2) Urban Decay Shadowbox Palette. Dit palette kost zo’n €29,- bij Beautybay, wat ik niet duur vind voor zo’n mooi palette! Tot nu toe heb ik alleen nog maar Naked Basics 1 en Naked 3 en ik zou nu ook graag eindelijk eens een kleurrijker Urban Decay palette willen toevoegen aan mijn stash.

3) Too Faced Romantic Eye Collection. Volgens mij heb ik deze al een keer eerder op mijn wishlist gezet, maar ik heb hem nog steeds niet. Voor een kleine €32,- bij Beautybay kan dit echter veranderen.

4) Too Faced Natural Eyes Palette. Dit is de nieuwe verpakking van het bekende Natural Eyes Palette van Too Faced en aangezien ik de oude nooit heb kunnen bemachtigen wil ik deze. Alleen vind ik bijna €40,- bij Beautybay voor een palette dat al eerder uitgebracht is met bijna dezelfde kleuren wel wat aan de prijs.

5) NARS Cosmetics Modern Future Set. Deeze set met een lipstick, blush en nagellakje van NARS wel heel graag hebben. Ik heb namelijk nog niks van NARS! Hij kost ongeveer €39,- bij HQhair.

6) Stila In The Light Palette. Dit palette wil ik al een hele tijd en hopelijk is het deze kerst echt raak. Hij kost zo’n €32,- bij Beautybay.

Laten we nu gaan kijken welke producten die gewoon in Nederland te koop zijn ik op mijn wishlist heb gezet!

Christmas Wishlist 2014 dutch shops

1) Girl Online door Zoe Sugg. Ik ben erg benieuwd naar Zoella’s eerste boek en hij is gewoon te bestellen via bol.com gelukkig. Het valt me alleen wel op dat de prijs elke keer omhoog gaat tot mijn grote irritatie; hij kost inmiddels €12,99, terwijl de eerste keer dat ik keek hij maar €10,99 kostte.

2) Ruby Red Trilogy door Kerstin Gier. Ik ken deze schrijfster totaal niet maar de trilogie sprak mij meteen erg aan. Deze kost €25,99 bij bol.com. Alle boeken die ik noem zijn trouwens in het Engels.

3) Benefit Goodies A Go-Go Make-up Set à €26,- bij Douglas. Ik heb nog niks van het merk Benefit, maar ik wil er wel heel graag wat van proberen, vandaar dat ik deze set graag zou willen hebben.

4) The Balm DownBoy Blush à €19,95 bij The Make Up Spot. Deze blush staat al een hele tijd op mijn wishlist en ik wil hem nog steeds heel graag.

5) MeMeMe Ultimate Eye Palette à €18,50 bij The Make Up Spot. Ik ben wel erg benieuwd naar de kwaliteit van dit palette, aangezien ik tot nu toe alleen nog maar tevreden ben over de producten van MeMeMe die ik heb geprobeerd.

6) Rituals Ayurveda Collection à €38,50. Dit is echt zo’n giftset ik als fan van deze geurlijn van Rituals heel erg blij mee zou zijn. Ik zit er stiekem zelfs aan te denken deze zelf aan te gaan schaffen.

Dit was hem dan mijn Christmas Wishlist! Hij heeft een totale waarde van een kleine €365,- dus ik ben bang dat ik mijn hele lijstje echt niet ga krijgen. Maar dat is niet erg, want dit zijn stuk voor stuk items waar ik erg blij van zou worden!

Wat staat er op jouw Christmas Wishlist? En wat vind je het leukste item van mijn lijstje?

You may also like

43 reacties

  1. Wat heb je veel mooie producten bij elkaar gezocht, ik word er helemaal hebberig van, haha! Ik ben zelf altijd veel te laat met lijstjes maken, maar een paar dagen geleden heb me er even toe gezet en inmiddels heb ik een flinke lijst, heb hem ook geplaatst op mijn blog. Die Bal Downboy blush ziet er trouwens echt super uit! X

  2. Mooie lijstjes zeg! Ik ben momenteel ook bezig met het samenstellen van mijn wishlist. Hopelijk kun je na de feestdagen een hoop items afstrepen.

  3. Leuke items, heb je slechts een vermogen voor nodig om te kopen 😉 goed voor op je christmas wishlist dus.

    Nummer 3 Too Faced Romantic lijkt mij wel wat.

    1. Dat is inderdaad heel jammer, ik ben bang dat ik daardoor ook veel niet ga krijgen want echt handig is het niet 🙁 Vooral Sephora mis ik heel erg, hoe makkelijk zou het zijn als we gewoon die winkel binnen konden stappen?

  4. Haha, jeetje, dat zijn veel oogschaduwpaletten! Ik heb eigenlijk nog niet nagedacht over wat ik wil. Ik wilde een koffiemachine van Dolce Gusto.. en die heb ik al vervroegd gehaald xD hmm, nu moet ik ook eens nadenken!

  5. Mooie wishlist, het zou zo die van mij kunnen zijn. Al die beautyspulletjes; zo mooi <3. Ik hoop dat je mooie dingen onder de kerstboom zal vinden 🙂

  6. Pfoe dure wishlist. Wij doen vaaj voor 30/40 euro allemaal kleine cadeautjes met kerst, dus zoiets kan ik niet echt vragen. En ja, sinterklaas bestaat bij ons niet xd Een chocoladeletter zal ik zelfs zelf moeten kopen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *