ColourPop Crème Lux Lipstick Dreamy Easy

Voor mijn verjaardag kreeg ik een wel heel leuk pakketje van mijn ouders, namelijk een doos vol met ColourPop goodies. Zoals je misschien weet heb ik eerder wel eens bij dit merk besteld, maar vanwege douanekosten heb ik dit al heel lang niet gedaan. Toch was ik nog steeds benieuwd en vandaag laat ik je het eerste product zien; de ColourPop Crème Lux Lipstick Dream Easy.

ColourPop Crème Lux Lipstick Dream Easy

Hierboven zie je de lipstick. Ik heb nog niet eerder één van de ColourPop Crème Lux Lipsticks geprobeerd, dus ik was meteen erg benieuwd. De kleur wordt door ColourPop zelf omschreven als ene zachte, koraalrode kleur.

Qua vormgeving vind ik de lipstick erg tof. Zo zit er een patroon met sterretjes in het product zelf en ook de huls en het doosje zien er een stukje luxer uit dan ik van ColourPop gewend ben.

Hier zie je Dream Easy als swatch op mijn hand.

En uiteraard nog even een foto waarop ik de lipstick draag. De kleur is voor mijn gevoel veel feller dan dat hij op de foto is, maar dat is misschien omdat ik de laatste tijd veel nude tinten heb gedragen. Ik vind het wel een hele mooie kleur.

In gebruik is deze lipstick wat aan de romige kant. Hij voelt erg comfortabel aan, maar blijft door de finish wel iets minder lang zitten. Ook geeft hij wel iets af op je glas als je iets drinkt. Na een maaltijd werk ik hem wel bij, omdat de kleur dan begint te vervagen in mijn eigen lipkleur.

Conclusie

Ik vind mijn ColourPop Crème Lux Lipstick Dream Easy vooral een hele mooie kleur en zeker in de zomer zal ik hem er nog graag bij pakken. Nu ben ik de laatste tijd wat meer van de liquid lipsticks en dan is dit heel anders, maar door hoe comfortabel hij aanvoelt is hij zeker fijn op dagen dat je even iets meer verzorging nodig hebt én toch een kleurtje wil. Hij kost $7,- bij ColourPop.

Wat vind jij van Dream Easy?

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *