ColourPop Dream St. Eye Shadow Palette

Long time, no blog. Mijn excuses daarvoor, maar vandaag ben ik weer terug! En het plan is om de komende tijd weer gewoon terug te gaan  naar drie artikelen per week. We trappen af met een review van het ColourPop Dream St. Eye Shadow Palette. Dit product is onderdeel van de samenwerking tussen ColourPop en Kathleen Lights. 

ColourPop Dream St. Eye Shadow Palette

Even vooraf: ik ben de laatste tijd heel slecht geweest met mijn blog bij houden en dit komt door een aantal dingen. Zo ben ik superdruk geweest met werk en daarnaast blog ik vanaf mijn oude laptop, omdat deze als enige Sony Vegas en Photoshop heeft. Op mijn nieuwe laptop (van Jeff gekregen, eigenlijk is het zijn oude), staan deze programma’s niet. Maar zoals ik al aangaf: ik wil nu toch echt meer kunnen bloggen dus moeten we maar wat verzinnen daarop. Ik heb in ieder geval nu vakantie.

Het product van vandaag heb ik gekregen van mijn ouders voor mijn verjaardag.

Hier zie je de namen van de oogschaduws. Ik houd er echt van als de kleuren een leuke naam hebben, dus dat is alvast een pluspunt.

Het palette heeft vooral warme tinten en bevat een mix van matte en glanzende tinten.

Tijd om de swatches te laten zien! Deze rij spreekt mij als geheel al erg aan, maar ik moet eerlijk bekennen dat Twinkle mijn grote favoriet is. Sterker nog: ik heb hier al pan in geraakt. (Nu gebruik ik hem ook al een paar maanden bijna dagelijks.)

De volgende rij. Sweet Dreams zie je hier niet zo goed, maar is alsnog prima qua pigmentatie. Het is gewoon een kleur die een beetje wegvalt op mijn lichte huid. Sweet Dreams en Potion heb ik uit deze rij tot nu toe het meest gebruikt.

En de laatste rij. Hier gebruik ik voornamelijk Elfish en Moony. Mocht je nog tips hebben om de groene tinten uit dit palette te gebruiken, dan hoor ik het graag! Ik vind die tinten vaak toch iets minder mooi staan bij mij namelijk.

Hier zie je mij met de oogschaduws op. Ik geloof dat ik er ook de lipstick Dream Easy van ColourPop bij draag zelfs. De kleuren pakken goed op de ogen. De enige minpunten zijn dat je soms wat poeder onder de ogen krijgt omdat ze heel poederig zijn.

Conclusie

Ik ben enthousiast over het ColourPop Dream St. Eye Shadow Palette. De kleuren zijn mooi en ook de houdbaarheid is prima. Bij sommige merken heb ik na een uur of zes tot acht wel iets dat de oogschaduw ophoopt in mijn crease, maar bij ColourPop is dat gelukkig niet zo. De prijs is op zich ook niet verkeerd: $16,- voor een mooi palette. Het enige minpunt is dat je ColourPop vanuit Amerika moet bestellen en dit kan douanekosten opleveren. Zelf heb ik het geluk dat mijn ouders in Canada wonen en het zo zonder douanekosten voor mij konden bestellen.

Wat vind jij van het ColourPop Dream St. Eye Shadow Palette?

You may also like

4 reacties

  1. Wat een mooi palette is dit zeg. Ook hele mooie kwaliteit. Ik wil zo graag nog een keer iets van Colourpop proberen het lijkt me gewoon zo’n leuk merk!

    1. Ik vind het zeker een leuk merk en de kwaliteit is vaak ook wel goed! Alleen jammer dat het niet zo makkelijk te verkrijgen is qua dat je onder de 22 euro moet blijven om geen invoerkosten te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *