ColourPop Heavy Hitter Palette

Een hele tijd terug bestelde ik bij ColourPop onder andere het ColourPop Heavy Hitter Palette. De kleuren klopten helaas niet helemaal en ColourPop heeft dit ook niet echt goed opgelost (vind ik dan). Desondanks wilde ik jullie nog wel laten zien of de kwaliteit van dit palette goed is, dus vandaag deel ik mijn review.

ColourPop Heavy Hitter Palette

De verpakking van het palette zou ik niet zozeer als chic beschrijven, maar het ziet er wel leuk en vrolijk uit.

Hierboven zie je de namen van de kleuren die in het palette moeten zitten. Helaas zat in mijn palette in plaats van Ringer (de kleur die mij ook nog eens het mooist leek) de kleur I Owe You. Een heel toepasselijke naam. Ringer kan ik je dus helaas niet laten zien in de swatches, maar I Owe You en de drie kleuren die wél zoals het hoort in het palette zaten ook.

De kleuren van links naar rechts: Full-Zip, I Owe You, Side Tracked en Top Notch. Erg veel matte tinten eigenlijk. Zelf houd ik van een shimmer in mijn looks (anders vind ik het al snel saai) en ik had verwacht dat met de kleur Ringer ik hier een leuk palletje voor op reis aan zou hebben.

Hierboven zie je de swatches van de oogschaduws. Full-Zip zie je niet zo goed, omdat die kleur vrij dicht bij mijn eigen huidskleur ligt. Qua pigmentatie ben ik zeker wel enthousiast. De kwaliteit is in dat opzicht prima.

Hier zie je een look die ik heb gemaakt met het palette. Ik heb hierbij alle kleuren gebruikt. Op het eerste gezicht lijkt het best een mooie look; de kleuren zijn intens en passen wel bij elkaar. Ik mis echter toch een beetje extra shimmer. De intense kleuren vind ik ook niet zo leuk voor elke dag, omdat het matte het wat harder maakt.

Conclusie

Over de kwaliteit van de oogschaduws heb ik niks te klagen; die is prima. Wel ben ik erg ontevreden over het feit dat ik gewoon één kleur uit het palette niet heb gekregen, terwijl ik daar wel voor heb betaald (douanekosten zelfs). Ik heb ColourPop dan ook gemaild hierover, maar het enige dat zij mij konden bieden is een giftcard ter waarde van één losse oogschaduw. Dit had ik niet verwacht en vind ik ook niet voldoende. Ik had eigenlijk verwacht dat ik Ringer alsnog zou krijgen. Misschien ben ik veeleisend hoor, maar ik durf door dit akkefietje nu niet vaker te bestellen bij een merk dat hard op weg was een nieuwe favoriet te worden.

Het ColourPop Heavy Hitter Palette kostte eerst $18,- maar ik zie hem nu voor $12,- op de website staan. Qua of ik dit product aanraad, heb ik een beetje een dubbel gevoel; de kwaliteit is zeker goed, maar of je krijgt wat je koopt durf ik niet te garanderen.

Wat vind jij van het Heavy Hitter Palette?

You may also like

9 reacties

  1. Wat jammer dat het niet netjes is opgelost. Kun je voor die voucher dan deze kleur niet los krijgen? Of is deze niet los te bestellen? Als je onder de 20 dollar blijft hoef je geen invoerrechten te betalen toch? Zij moeten dan wel de verzendkosten voor hun rekening nemen.

    1. In principe zou je dan inderdaad geen invoerkosten moeten betalen, maar bij de douane hebben ze er soms wel een handje van om je verzendkosten gewoon vrolijk mee te tellen (ook al klopt dat niet met wat ik van de belastingdienst heb gelezen). Mijn probleem zit hem er precies in dat ColourPop die verzendkosten niet voor hun rekening nemen en ik daardoor dus niet zonder extra kosten het product waarvoor ik heb betaald kan krijgen.

  2. Wat gek eigenlijk dat je een andere kleur kreeg dan dat erin hoort te zitten, beetje stom dat ze het dan ook niet goed oplossen. Toch vind ik het wel een mooi palette met mooie pigmentatie! De look ziet er prachtig uit.

  3. Wauw ze zien er heel mooi uit ! Jammer dat het niet helemaal soepel ging met bestellen, hierdoor heb ik het ook nog niet aangedurfd om wat duurdere producten vanuit het buitenland te laten verzenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *