Contact

Voor bezoekers:
Als je een vraag hebt die gerelateerd is aan één van mijn artikels, wil ik je verzoeken om ze ook daar te stellen. Ik houd de reacties op mijn artikels namelijk zo goed mogelijk in de gaten en zal dan daar je vraag beantwoorden.
Indien je vraag niet te maken heeft met één van mijn artikels kun je een mailtje sturen naar: beautiliciousworld@live.nl

Voor bedrijven/samenwerkingen/promotie van producten:

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen en u mag mij altijd mailen omtrent samenwerkingen zoals bijvoorbeeld advertorials, als u mij op de perslijst wilt zetten van uw bedrijf, of wanneer u mij producten toe wilt sturen om te reviewen. Producten review ik eerlijk aan de hand van mijn ervaring met het betreffende product. Het e-mailadres waar u naar toe kunt mailen is: beautiliciousworld@live.nl

9 reacties

 1. Hey there! You are already on Volrecepten.nl and I wonder if you would also like to share your content on the Belgian page. If this sounds good to you, please, visit Volrecepten.be and add your blog through the top blogs section 🙂
  Hope to see you there soon!
  Have a nice day
  Note: please do not add another widget if you join :). your recipes will still be shown on our page

 2. Geachte mevrouw,

  voor een leuke reclame campagne ben ik op zoek na beauty toppers, ik zou graag een interview willen houden en evt een filmpje maken over de beste beauty toppers voor komend 2016.

  Lijk u dat leuk dan hoor ik graag van u, op mijn website vind u wat we allemaal aanbieden kwa behandelingen en opleidingen.

  http://www.magicmakeup.nl
  facebook: http://www.facebook.com/beautysecretsinnovation/

  Met vriendelijke groet Astrid Konings

 3. Hi

  We can help your website to get on first page of Google and increase the number of leads and sales you are getting from your website. Please email us back for full proposal.

  Best Regards
  Kathy

 4. Beste Kirsty,

  Wij zijn op je blog “Naam blog” uitgekomen. Proficiat met je werkwijze, indeling en de thema’s die je zorgvuldig behandeld. Je blog voldoet aan onze kwaliteitseisen om deel te nemen aan ons nieuw project “Wellness Academie x Bloggers”. Concreet betekent dit dat je gratis mag deelnemen aan onze basiscursus Visagie (t.w.v. 260 euro) of basiscursus Nagelstyling (t.w.v. 295 euro) op één van onze filialen in Vlaanderen of Nederland van nu t/m eind december. In ruil vragen wij enkel om een verslagje uit te schrijven over de cursus op je blog met een linkje naar onze website.

  Mocht je willen deelnemen bezorg ons dan even de cursus, locatie en startdatum per kerende mail en wij schrijven je hiervoor kosteloos in.

  Alvast bedankt.

  1. Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen, dat hangt denk ik af van welk product het precies is. Wel gebruiken ze meestal geen kleurstoffen en vaak ook geen conserveermiddelen, dus in dat opzicht zou het logischerwijs goed zitten. Misschien dat je de ingrediënten ergens kunt vinden en die kunt raadplegen?

 5. hoi,
  waar bent u begonnen met deze blog ( via welk account ) want ik wil graag zelf ook een blog beginnen maar kan niet een goede site vinden.

  met vriendelijke groet,
  Sanam Hashemy : )

  1. Leuk dat je ook wil gaan bloggen! Ik ben begonnen met een gratis WordPress site. Je hebt dan wel .wordpress.com in je domeinnaam staan, maar zelf vond ik dit wel heel fijn om te beginnen en ik gebruik het systeem van WordPress nog steeds op het domein dat ik nu heb. Hopelijk heb je hier wat aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *