BE Creative Brilliant Shine Lipstick 020 Poppy

Na afloop van de Grazia Beautybloggers Masterclass kreeg ook ik een goodiebag van BE Creative Make Up mee met daarin onder andere een lipstick. Mijn eerste indruk van de BE Creative Brilliant Shine Lipstick 020 Poppy was goed, als ik zo eerlijk mag zijn. Vandaag lees je of ik nog steeds zo positief ben over dit product.

Laten we eerst eens even naar de verpakking kijken, want die vind ik erg mooi!

BE Creative Poppy

De huls is simpel en zwart met de naam van het merk in witte letters erop. Misschien kun je de verpakking saai vinden, maar ik vind het eigenlijk wel mooi. Zoals je ziet lijkt het aan de hand van de verpakking te gaan om een roze-rode kleur. Nu denk ik bij de naam Poppy eigenlijk meer aan heel fel rood, vanwege de gelijknamige bloem.

Hier zie je de kleur op mijn lippen:

BE Creative 020 Poppy swatch

Nog steeds vind ik dat Poppy hier een erg rozige tint heeft. Dat klinkt voor mij erg goed, aangezien roze mijn favoriete kleur is voor lipstick. Hieronder laat ik je zien hoe hij er fullface bij mij uitziet.

BE Creative Poppy fullface

Hmm… Zo fullface lijkt hij toch wel een heel stuk roder! Ik moet zeggen dat ik het zo met deze foto erg moeilijk vind om mijn oordeel over BE Creative’s Poppy te vellen. Het is een mooie kleur, dat zeker wel, maar ik zal hem niet zo heel vaak dragen, omdat ik  nu eenmaal vaker roze tinten dan rood tinten draag. Ook denk ik dat de lipstick me zeker in de winter toch ietsjes bleker zal maken en dat geeft bij mij al snel een vampire effect. Toch vind ik de kleur wel heel mooi en perfect om mee te knallen.

De lipstick voelt prettig aan op mijn lippen en droogt ze niet uit. De lipstick is romig en blijft niet heel lang zitten. Een drankje kun je er wel mee doen, maar na een hapje zul je hem toch bij moeten werken.

BE Creative Brilliant Shine Lipstick 020 Poppy  kost €12,99 en is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Wat vind jij van deze lipstick?

You may also like

20 reacties

  1. Ik vind het echt een super mooi kleurtje! Om eerlijk te zijn vind ik ‘m zelfs fullface mooier dan alleen gefocussd op je lippen, daar lijkt de lipstick erg glam terwijl dat fullface wat minder te zien is. In elk geval vind ik je deze kleur ook erg mooi staan!

  2. Staat je goed:) Ik vind de kleur erg mooi en zou er nog wel meer kleurtjes van willen zien. Binnenkort maar es een tripje doen naar de Ici Paris;)

  3. Ik vind het wel een heel erg mooi kleurtje en ondanks dat je toch meer van roze kleurtjes houd vind ik je deze ook wel heel erg mooi staan. De verpakking vind ik zelf ook heel erg mooi en zeker niet saai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *