Crest White Strips

Sinds ik blog ben ik mij veel meer bewust van kleine details in mijn gezicht, zoals wilde wenkbrauwhaartjes, maar ook de kleur van mijn tanden valt in een close-up van een lipproduct veel meer op dan in het echt. Omdat ik mij irriteerde aan mijn tanden besloot ik samen met mijn vriend (hij was ook wel heel benieuwd) de Crest White Strips te bestellen op Ebay.

Laat ik beginnen met het feit dat we de strips ontzettend snel binnen kregen! We hebben besteld bij deze verkoper. Dit is een Britse verkoper en dat stond mij wel aan, aangezien dat vrij dichtbij is én het dus minder lang duurt voordat je je product binnen hebt. Wij gingen samen voor een set van 10 pouches van the Professional Effects lijn. Eigenlijk is dit maar een halve kuur, maar aangezien ik toch wel duidelijk verschil zie, leek het mij toch wel nuttig om een review te schrijven. Daarnaast heb ik gevoelige tanden dus misschien dat mensen die hier ook last van hebben hierdoor een beter beeld krijgen of ze de strips wel of niet willen proberen. Het was in ieder geval erg goedkoop, we betaalden ongeveer €25,- en als je ze wilt proberen kan ik dan ook zeker Ebay aanraden, want in de officiële webshops betaal je een stuk meer, wat natuurlijk alsnog een stuk goedkoper is dan je tanden bij een tandarts laten bleken.

Crest White Strips 2

De Professional Effects strips zijn één van de heftigere lijnen die Crest verkoopt en zorgen dus voor een vrij groot verschil. Nu lijkt het misschien gewaagd dat ik dit met mijn gevoelige tanden ben gaan doen, maar ik wou gewoon zoveel mogelijk effect zien. Dan maar een paar weken wat minder eten, dacht ik van tevoren een beetje. Ik bedoel je wil toch mooi zijn als je lacht en met gevoelige tanden doet het ook bij de tandarts pijn als je je tanden laat bleken. Nu viel het met dat nauwelijks kunnen eten gelukkig heel erg mee! Pijnloos was het voor mij alleen niet. Ik heb normaal gesproken al dat ik als ik op een dag aardig wat frisdrank drink of zure dingen eet ik pijn krijg aan mijn tanden en ze gevoelig worden voor warm en koud, dus het was te verwachten. Je moet de strips officieel elke dag één tot twee keer dragen gedurende een half uur. (Je mag niet vlak van tevoren je tanden hebben gepoetst, dus wij deden het meestal random midden op de dag of ‘s avonds.) Wij hebben ze echter om de dag gedaan omdat 1) mijn vriend het gewoon vergat en 2) ik merkte dat het zo redelijk goed ging en ik het er niet op wou wagen dat ik erge pijn zou krijgen. De laatste twee stips hebben we zelf met nog een extra dag er tussen gedaan, maar dat was puur omdat we ze waren vergeten.

Crest White Strips

Mijn vriend heeft “normale” tanden qua dat ze niet heel gevoelig zijn en hij heeft helemaal niks gemerkt tijdens het gebruik en na het gebruik van deze strips; zijn tanden werden helemaal niet gevoelig, alleen witter. Bij mij deed het met name tijdens het dragen van de strips af en toe wel een beetje pijn doordat er ineens een steek door één of twee tanden ging, maar ik denk dat dat ook te maken heeft met het feit dat ik bij één tand een blootliggende tandhals heb en die tand deed dus ook vooral pijn. Het was niet superprettig, maar ook niet ondraaglijk ofzo. Na afloop hebben we elke keer minstens een uur niks gegeten en hooguit wat water gedronken, ook al staat nergens dat dat niet mag; bij de tandarts mag je na afloop ook geen kleurrijke dingen eten, dus ik dacht dat dat voor het beste effect zou zorgen. De gevoeligheid van mijn tanden was na een paar uur verdwenen en ik kon dus gewoon lekker eten en drinken. Ik kan je als je net als mij gevoelige tanden hebt wel aanraden om het niet vlak voor het slapen gaan te doen, want om redelijk snel daarna je tanden te moeten poetsen vond ik niet zo fijn.

Laten we nu gaan kijken naar mijn voor en nafoto’s om te zien of het het waard is geweest!

beforeaftercrestwhite

Ik vind dit soort voor en nafoto’s altijd zo gek om te zien, omdat het een close-up is en het dus allemaal nét wat erger lijkt dan het in het echt lijkt. Mijn tanden waren van tevoren vooral bij mijn hoektanden en ondertanden wel wat gelig, maar mijn voorste tanden bovenin waren al wel iets witter dan de rest. Die tanden leken op het oog dan ook gewoon wit, maar als je kijkt na de nafoto zie je toch een groot verschil. Al mijn tanden zijn iets witter geworden en daar ben ik heel erg blij mee! Mijn ondertanden en hoektanden zijn nog steeds een tintje donkerder dan mijn voortanden, maar alsnog ben ik erg tevreden. Als je je bedenkt dat dit nog maar een halve kuur is vind ik het resultaat helemaal verbazingwekkend! Ook bij mijn vriend is het resultaat duidelijk zichtbaar!

Ja, al met al ben ik erg tevreden over de Crest White Strips. Oké, helemaal pijnloos zijn ze voor mij niet, maar met slechts 5 keer aanbrengen heb je al meteen een stuk wittere tanden en dat vind ik het wel waard. Je mag maximaal twee volledige kuren per jaar gebruiken, maar ik denk dat twee halve kuren per jaar ook voldoende is om je tanden nét dat beetje witter te houden. Ik ben enthousiast!

Wat doe jij om je tanden wit te houden?

You may also like

43 reacties

 1. Ik ben helaas niet gezegend met een mooi recht gebit. Ik zal dus niet snel een product gebruiken om ze witter te maken, omdat ze dan alleen maar meer opvallen. Anders had ik zeker zoiets geprobeerd. Je ziet een mooi verschil!

 2. Je ziet duidelijk verschil! Helaas kan ik dit soort producten niet gebruiken. Ik heb twee kronen die kunnen niet worden gebleekt. Fijn dat het product zoveel voor je doet.

 3. Bij jou zie je inderdaad een verschil! Ik kreeg enkel witte plekjes op mijn voorste standen, en toen ben ik ermee gestopt. Vond het geen aantrekkelijk zicht 🙂

  1. Oei wat goed dat je dat zegt! Dat is wel iets om op te letten inderdaad! Had je ook de Professional Effects gekozen of had je een andere variant?

 4. Ik ben al heel lang benieuwd naar deze strips, heb er al veel goede verhalen over gelezen. Alleen ik ben bang dat het bij mij best pijn gaat doen omdat ik soms gevoelige tanden heb..

  1. Ik heb ook gevoelige tanden en helemaal pijnloos was het inderdaad niet, maar ik vond het nog wel te doen, maar het verschilt natuurlijk per persoon waar de grens ligt!

 5. Mooi resultaat! Hoe lang belooft het product dat je ‘plezier’ hebt van het resultaat? Ik heb mijn tanden eens laten bleken in een salon, maar ik vond dat ondanks zorgvuldige omgang van mijzelf het mooie witte kleurtje weer redelijk snel verging. Jammer, want ik vind het wel heel mooi!

  1. Dat is zeker jammer dat het snel vervaagde bij je! Ik hoop dat het bij mij langer mooi blijft, maar dat kan ik tegen die tijd nog wel even laten weten op mijn blog! 🙂

 6. Ik zie wel wat verschil, maar het ‘wow effect’ blijft weg. Jammer, ik had hier grootse verwachtingen van 🙁 Ik vond je tanden er sowieso al prima uitzien, maar fijn dat jij je hier echt beter bij voelt 🙂

 7. Mooi resultaat! Ik heb zelf wat gelige tanden, doordat ik elke dag een paar koppen donkere thee drink. Maar mijn tanden zijn ook gevoelig, dus durfde nooit echt dit soort producten te gebruiken. Fijn om te horen dat het qua pijn bij jou wel mee viel. Misschien probeer ik ze ook een keer uit..

 8. Je ziet zeker verschil. Vind dat witter dan wit heel mooi maar ik heb de lichtste natuurlijke kleur dus er komt geen verschil als ik ze gebruik. The white smile company ben ik geweest en daar knappen ze wel van op. Die halen de verkleuringen die je door roken/voedsel hebt opgelopen weg waardoor ze ook witter zijn. In amerika hebben ze dial a smile dat me wel wat lijkt.

 9. Het resultaat ziet er goed uit! Momenteel heb ik een beugel, dus kan ik zulke producten nog niet gebruiken. Maar als hij eruit is ga ik zeker zoiets proberen 🙂 x

 10. Ik heb ze zelf nog in mijn webshop gehad maar nu mag het niet meer ivm de peroxide. 10 dagen is eigenlijk een halve kuur en 20 dagen een volle kuur maar ik doe zelf altijd een kuur van 10 dagen, da’s ruim voldoende. Heb zelf ook erg gevoelige tanden bij zoete dingen en koud of warm maar bij de whitestrips heb ik er totaal geen last van. Ik had ooit zo’n bitje ook maar wat een ramp was dat, heel pijnlijk en allemaal witte vlekken op mijn tanden.

 11. Toch wel fijn dat er een verschil is, maar oei.. wat minder dat je toch wel pijn hebt ervaren. Dat schrikt mij toch wel af, vooral omdat ik al gevoelige tanden heb. Dus ik weet het niet 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *