Disclaimer

Algemeen

Aan de inhoud van Beautiliciousworld.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade die direct of indirect geleden wordt door het gebruik van mijn site.

Al het tekst en beeldmateriaal op Beautiliciousworld.nl is door mijzelf gemaakt (tenzij anders aangegeven door middel van bijvoorbeeld een bronvermelding) en mag niet zomaar gekopieerd worden. Indien je toch materiaal van mijn site wilt gebruiken, kan dit alleen met mijn toestemming en met een link naar mijn site.

Hoewel ik altijd mijn best doe om zo correct en volledig mogelijk te zijn, kunnen fouten niet altijd voorkomen worden. Indien ik mij van deze fouten bewust ben zal ik mijn best doen deze te verbeteren, maar ik geef geen garantie dat alles altijd volledig correct is.

Reviews

Ik koop graag zelf producten om te reviewen voor mijn site, maar krijg ook regelmatig producten opgestuurd. Deze producten laat ik in principe altijd terugkomen op mijn site, bijvoorbeeld via een geschreven review, een video review of een unboxing. Mijn reviews geven altijd mijn eerlijke mening weer, aangezien ik eerlijkheid naar mijn lezers toe uiterst belangrijk vind. Of ik een product zelf heb gekocht of heb ontvangen beïnvloedt mijn mening niet.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *