Been There Done That Tag

Laatst werd ik door de lieve Rosanne getagd voor de Been There Done That Tag. Nogmaals heel erg bedankt meid! Hoewel ik niet veel foto’s heb van vakanties waar ik alleen opsta, leek me dit wel een hele leuke tag om te doen. Lees snel verder!

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?
– Duitsland
– België
– Engeland
– Frankrijk
– Tsjechië
– Oostenrijk
– Verenigde Staten
– Bahama’s
– Canada
 
Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Waar wil je echt nog een keertje heen?
Ik wil sowieso graag nog een keer naar de Bahama’s, dat was echt de meest geweldige vakantie ooit! En ik wil naar Hawaii! Ook zou ik graag nog in Europa een echte zonvakantie meemaken, doordat mijn ouders daar niet zo van zijn heb ik dat helaas nog niet meegemaakt. Ook wil ik natuurlijk naar Canada om mijn familie op te zoeken en dan wil ik eigenlijk ook meteen naar New York op de terugweg. Zoals je al merkt is mijn lijstje nog aardig lang.
 
Wat is jouw meest ideale vakantie?
Een city trip of een zonvakantie. Ik wil dan vooral lekker veel shoppen en lekker uitgaan en dergelijke. Ik vind wel dat je op een vakantie moet ontspannen; ik heb wel eens een vakantie gehad met een té vol schema en dan kom je vermoeider terug dan dat je wegging.
 
Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?
De Bahama’s! Ik wil dan ook in hetzelfde hotel als waar we al geweest zijn, namelijk hotel Atlantis. Misschien kennen jullie het wel, want het is een extreem duur en luxe hotel waar ook veel celebrities komen. Onze kamers kostten $1000,- per nacht exclusief handdoeken en nee, mijn ouders zijn niet superrijk; we hadden geluk dat mijn moeder via haar bedrijf deze vakantie kon krijgen, omdat ze een bepaalde hoeveelheid producten had verkocht, geloof ik. Het was echt een once in a lifetime ervaring, alleen nu wil ik dus nog een keer, dus dan wordt het twice in a lifetime!  Er is ook heel veel leuks te doen daar, zoals zwemmen met dolfijnen en leuke feesten. Het is wel extreem duur maar ik vond het zo’n geweldige ervaring dat ik sowieso terug wil. Ik wil ook graag dat mijn vriend een keer meemaakt hoe het is om in zo’n hotel te zitten.
Laat je aller leukste vakantiefoto zien
Omdat mijn ouders alle fotoboeken mee hebben naar Canada, heb ik niet zoveel vakantiefoto’s. (Sowieso deel ik liever geen foto’s van anderen op mijn blog als ik niet weet of ze dat kunnen waarderen.) Mijn vriend en ik zijn helaas nog niet samen op vakantie geweest, dus daarvan heb ik ook geen foto’s.
Ben je weleens voor je werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?
Nee.
Met wie ga je meestal op reis?
Eerder met mijn ouders, toen een keer met mijn ex en nu ben ik al heel lang niet op vakantie geweest.
Met wie zou je weleens op vakantie willen gaan?
Met mijn vriend! Ik hoop ook dat we later dit jaar op vakantie kunnen nog, want deze zomer gaan we niet weg.
 
Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Mijn vriend. Het lijkt me trouwens ook nogal ongezellig om helemaal alleen op een onbewoond eiland te zitten.
Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?
Nee. Ik ben nu wel een paar jaar niet op vakantie geweest, maar dan blijven we in principe thuis en gaan we gewoon veel festivals af. Dat noem ik niet echt op vakantie gaan in eigen land.
Ga je liever naar een attractiepark of een dierentuin?
Hmm, ik vind een attractiepark niet leuk omdat ik veel achtbanen eng vind, maar een dierentuin bezoek ik ook niet zo snel. De dieren vind ik daar altijd wel heel leuk, dus kies ik maar voor dierentuin.
 
Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?
Zon! Het enige leuke aan een skivakantie lijkt mij (shame on me!) de après-ski omdat je dan weer lekker naar binnen mag. Ik ben een ontzettende koukleum, waardoor een vakantie met sneeuw en kou me totaal niet aanspreekt. Warm weer vind ik dan wel weer heerlijk!
 
Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?
Ik denk dat mijn leukste vakantie-herinnering de avond is dat mijn zusje en ik mee mochten naar het feest in het hotel op de Bahama’s en dat ik toen de hele avond mij helemaal kapot heb gedanst op de leuke muziek. Ik vond dat zo leuk en het personeel was ook zo lief!
 
Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?
Dat was de vakantie met mijn ex in het algemeen. We gingen naar Londen en hij wilde alle toeristische attracties af. Alleen op de laatste dag was er een beetje shopping time voor mij ingepland, terwijl ik van tevoren al een hele wishlist aan winkels had gemaakt. Nou, laat het nu zo zijn dat ik die dag door al het geloop van de dagen ervoor nauwelijks meer kon lopen. (Een omaatje met een rollator haalde mij op een gegeven moment serieus in, zo moeizaam ging het.) Ik stond bijna jankend in Oxford Street, omdat ik gewoon echt niet meer kon.
Vakantie Londen
Vakantie Londen
Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?
Tot nu toe nog nergens heen helaas! Ik denk dat als we al gaan het van de herfst pas wordt.
Dit is dan misschien niet echt een vakantiefoto, maar wel een foto van toen ik in Duitsland woonde en mijn vriend en ik naar de plaatselijke cocktailbar gingen. Dat was één van de dingen die wél leuk was!
Dit is dan misschien niet echt een vakantiefoto, maar wel een foto van toen ik in Duitsland woonde en mijn vriend en ik naar de plaatselijke cocktailbar gingen. Dat was één van de dingen die wél leuk was!
Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Duitsland en landen waar het gevaarlijk is, qua oorlog of dergelijke. Ik denk dat dat laatste wel voor zich spreekt, maar misschien moet ik dat van Duitsland nog maar iets meer uitleggen. Ik heb namelijk een tijdje in Duitsland gewoond en dat beviel mij om eerlijk te zijn niet goed. Daar kan het land niks aan doen, maar het maakt wel dat ik me er totaal niet op zou verheugen om er weer heen te gaan. Daarnaast ben ik er toen ik jonger was al zeker 5-6 keer op vakantie geweest, dus het is niet alsof ik er niet vaak genoeg geweest ben.
Ik hoop dat je het leuk vond om deze tag te lezen, ondanks de weinige foto’s! Neem de tag gerust over als je hem leuk vind en je hem nog niet hebt gaan!
Waar wil jij nog heel graag naar toe op vakantie?

You may also like

30 reacties

  1. Wat heb je de dag leuk ingevuld meid. En wat gaaf dat je naar de Bahama’s bent geweest. Lijkt me zo leuk om daar eens heen te gaan. Oeh Hawaii is ook echt tof lijkt me. liefs x

  2. Wat een ontzettend leuke tag! Misschien dat ik hem ook ga doen, ben dol op reizen! En wat enorm gaaf zeg dat je in het Atlantis hotel op vakantie bent geweest en van die glijbaan af bent geweest! Wauw!

  3. Wat een leuke tag 🙂 Respect, dat je van een glijbaan bent geweest, met haaien. 😐 Dat lijkt me echt vreselijk eng! Grappig, ik vind achtbanen trouwens ook vreselijk. Wat leuk dat je al in de Bahama’s bent geweest.. Super mooi ook! Ben blij voor je dat je van je ex af bent. Wel een stommerd hoor! Ik hoop dat je gauw met je vriend op vakantie gaat 🙂 Lijkt me zo leuk voor jullie!

  4. Je hebt hem leuk ingevuld 🙂 Wat gaaf zeg de bahama’s! Wat jammer dat je de laatste jaren niet op vakantie bent gegaan, ik ga wel mee 🙂 Ben ook gek op zonvakanties en citytrips 🙂

  5. Oh de bahama’s! Lijkt me za-lig! Dat van die glijbaan is ook wel speciaal, glij je er dan echt door en moet je dan op je rug gaan liggen? Het onderste lijkt me zo klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *