Dr. Van Der Hoog Luxury Lotus Litchi Scrubmasker

Zoals je wellicht weet, liggen er sinds kort zogenaamde “Specials” tussen de gebruikelijke collectie maskertjes van Dr. Van Der Hoog in de winkel. Natuurlijk was ik hier weer erg nieuwsgierig aan en daarom nam ik er eentje mee om te testen. Vandaag lees je wat ik van het Luxury Lotus Litchi Scrubmasker van Dr. Van Der Hoog vind! 

Laatst kocht ik het Luxury Lotus Litchi Scrubmasker van Dr. Van Der Hoog, omdat ik erg benieuwd was naar de Dr. Van Der Hoog masker specials. Jammer genoeg kon ik op dat moment geen andere maskertjes uit deze lijn vinden, maar de Lotus Litchi dus wel.

Dr. Van der Hoog Luxury Lotus Litchi verpakking

Hier zie je de verpakking van het masker. Hoewel dit een special is vind ik de verpakking niet veel verschillen van de normale verpakkingen van Dr. Van Der Hoog maskers. Alleen het woordje “special” maakt het duidelijk anders dan de andere verpakkingen.

Dr. Van Der Hoog Luxury Lotus Litchi masker

Dit zie je als je de verpakking openmaakt; het zakje met daarin het daadwerkelijke masker. Hieronder staan de instructies voor gebruik en nog wat uitleg over het masker:

Dr. Van der Hoog Luxury Lotus Litchi gebruik

Tot nu toe klinkt het allemaal wel prima. Mijn enige zorg is dat het maskertje misschien te heftig is voor mijn huid of dat ik er slecht op reageer. Dus laten we meteen even naar de ingrediënten gaan kijken of die er een beetje veilig uitzien:

Dr. Van Der Hoog Luxury Lotus Litchi ingredients

Ik zie veel soorten acid, oftewel zuren. Ook valt het me op dat de litchi erg bovenaan in de lijst staat, dus Dr. Van Der Hoog stopt echt in dit masker wat ze beweren dat erin zit. Dat vind ik wel positief, aangezien veel merken nog steeds op hun producten zetten dat er een bepaald iets inzit, bijvoorbeeld kokosnoot en dan zit het er of heel weinig of gewoon niet in.

Ik ben jammer genoeg stom genoeg geweest om geen voor en na foto’s te maken bij dit masker, maar ik kan wel mijn ervaring met dit masker vertellen. De volgende keer zal ik proberen te denken aan het maken van foto’s hiervan. Het masker bevat zwarte scrubdeeltjes en brengt makkelijk aan. Mijn huid begon er meteen na het aanbrengen van te tintelen, maar niet op een nare manier. Dit heeft aangehouden tot ik het masker afhaalde een klein kwartier later. Mijn huid zag er na het masker niet veel roder uit, maar eigenlijk juist iets frisser dan anders. De dagen erna bleef dit zo en zag mijn huid er wat beter uit dan anders. Ik ben dus positief over dit masker en ga hem zeker nog vaker aanschaffen!

Voor mensen die opzoek zijn naar een scrubmasker met een peelingeffect voor niet al te veel geld is dit masker een fijne optie. Het  masker kost net als de andere Dr. Van Der Hoog kant en klare maskers €2,23.

Heb jij het Dr. Van Der Hoog Luxury Lotus Litchi Scrubmasker al geprobeerd? Wat vind jij van de Dr. Van Der Hoog masker specials?

You may also like

23 reacties

  1. Fijn dat deze beter werkt, alleen vertrouw ik de ingrediënten niet goed. Een gezichtsmasker hoort fijn en veilig te zijn aangezien het je huid moet voeden etc 🙂

  2. Jammer dat het tintelt (ik kan daar zelf niet zo heel goed tegen) maar je hebt me wel heel erg benieuwd gemaakt! Een foto met het masker op lijkt me trouwens grappig om te zien!

  3. Klinkt heel goed. Ik hou wel van zo’n lichte tinteling, dat heb ik ook altijd met mijn reinigingstonic. Daarnaast vind ik maskertjes van Dr. van der Hoog altijd erg fijn! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *