e.l.f. Brightening Eye Color Brownstone

Een tijdje terug won ik bij Melissa een pakketje vol met e.l.f. goodies. Nogmaals hartstikke bedankt meid! Er zaten een mascara, een eyeliner, een lipstick, een highlighter en een oogschaduw quad in. Een deel van de andere producten zullen jullie nog voorbij zien komen, maar voor vandaag heb ik een review van het oogschaduw quad voor jullie. 

Normaal gesproken ben ik niet snel fan van oogschaduw quads; het is eigenlijk nét geen palette en paletten zijn bij mij altijd de grote favoriet. Toch wist dit product meteen mijn aandacht te trekken, want wat is het schattig zeg! elf brightening eye color brownstone

Kijk dan hoe cute! Natuurlijk komt deze schattigheid vooral door het formaat (deze quad past in mijn handpalm), want verder ziet de verpakking er niet heel chic uit. Maar dat geeft ook niet, dat ben ik namelijk toch niet echt gewend van e.l.f. en dat zegt nog niets over het product.

elf brightening eye color browstone package

De quad heeft de naam Brownstone en ik vind die naam wel toepasselijk omdat de oogschaduws vooral bruintinten zijn.

elf brightening eye color brownstone quatro colours

Dit zijn prima kleuren voor een naturelle look zo op het eerste gezicht. Laten we eens kijken of de swatches goed zijn!

elf eye brightening color brownstone swatches

Ja en nee. Vergeleken met de pigmentatie van mijn wat duurdere paletten valt deze een klein beetje tegen, maar serieus; voor deze prijs vind ik de pigmentatie meer dan prima, aangezien dit product slechts €1,- kost. Voor €1,- is dit resultaat natuurlijk erg leuk. Daarnaast zijn de kleuren op te bouwen.

elf eye brightening color brownstone close upjpg

Hier zie je mijn ogen close-up met de look die ik met dit palette heb gemaakt.

elf brightening eye color brownstone fullface

En hier ze je mij full-face met de look. Ik vind het best een leuke look geworden! Eigenlijk ben ik best enthousiast over deze eyeshadow quad, ondanks het feit dat ik 1) gewoon meer fan ben van grote oogschaduwpaletten en 2) de pigmentatie misschien wel wat beter had gekund. Waarom ik ondanks deze punten toch enthousiast ben? Wat dacht je van de prijs!

Ik denk dat ik de e.l.f. Brightening Eye Color in Brownstone vooral ga gebruiken voor in mijn emergency beauty kit; dat wil zeggen ik wil hem een plekje geven met een aantal andere producten in mijn tas zodat ik stel dat ik onverwachts niet thuis slaap ik toch niet zonder make-up zit. Door het formaat is hij namelijk erg makkelijk mee te nemen. Zowel Brownstone als de andere 11 Brightening Eye Color varianten zijn voor slechts €1,- per stuk te koop in de webshop van Eyes Lips Face.

Wat vind jij van Brownstone?

You may also like

30 reacties

  1. Volgens mij win jij altijd het ene product na het andere product 😉 Leuk, gefeliciteerd!! Wat een leuk palette! De kleuren zijn goed met elkaar te combineren 🙂 Je hebt een mooie natuurlijke look gemaakt!

    1. Haha laatst inderdaad wel, daarom probeer ik nu maar even niet meer mee te doen met winacties; vind dat niet leuk voor andere mensen als ik vaak win 😉 Dank je wel! 🙂

  2. ik ben ook meer fan van paletten dan lossen oogschaduw! Ik vind deze kleuren echt SUPER mooi bij je staan 😀 dus ik ben zeker benieuwd naar meer bruine/gouden kleuren op je 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *