e.l.f. Lipstick 7708 Charming

De e.l.f. lipstick die ik vandaag review ik niet mijn eerste lipstick van dit merk. Eerder probeerde ik al de kleur Fearless waar ik ook een review over schreef. Aangezien ik positief was over Fearless had ik het vermoeden dat Charming ook wel goed zou zijn. Of dat zo is? Lees snel meer! 

Charming komt, net als Fearless,  uit de Essentiel lijn van e.l.f. en kost slechts €1,- wat natuurlijk geen geld is voor een lipstick. Voor zo’n klein prijsje kun je dat trouwens ook wel een beetje zien aan de verpakking, hoewel ik het wel supernetjes vind hoe e.l.f. haar producten verpakt.

elf lipstick charming package

De lipstick heeft een zilverkleurige huls die een beetje licht en goedkoop aanvoelt. Op zich vind ik dit niet heel mooi, maar het doorzichtige stukje in het midden is wel weer heel handig; je ziet meteen de kleur van de lipstick zonder dat je de lipstick eerst open hoeft te maken.

elf lipstick charming

Charming is een lief, roze kleurtje dat op hier op de foto iets roder overkomt dan in het echt. De lipstick ruikt trouwens net als Fearless erg zoet. Ik zou de geur omschrijven als een soort zoet aardbeigeurtje.

elf charming lipstick swatch

Zoals je hierboven kunt zien heeft de lipstick een prima pigmentatie en daarnaast is de lipstick ook erg creamy. Persoonlijk houd ik wel van lipsticks die lekker zacht zijn en echt over mijn lippen heen glijden, maar ik kan me voorstellen dat dit niet heel positief gaat zijn voor de houdbaarheid van het product op mijn lippen.

elf lipstick swatch 2

Hier zie je een close-up van mijn lippen met Charming erop. Ik vind de kleur wel heel leuk, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik volgens mij wel meer van dit soort kleurtjes heb. (Lees: een heleboel.)

elf lipstick charming fullface

Full-face met de lipstick. Ik vind het wel een leuk kleurtje. De lipstick voelt ook erg prettig aan op mijn lippen en dat vind ik altijd een groot pluspunt. Het grootste minpunt van dit product zijn de niet al te lange houdbaarheid en de verpakking. Na een paar uur zul je de lipstick hoe dan ook wel bij moeten werken. De verpakking vind ik niet alleen vanwege het uiterlijk wat minder, maar ook omdat er maar twee dingen zijn opgevallen, namelijk dat 1) de letters (met dus de merknaam van het product) op de huls van de lipstick erg snel vervagen en 2) de huls gaat soms wat stroef omhoog. Bij Fearless heb ik dit niet gemerkt. Ondanks deze minpuntjes vind ik Charming haar prijs wel degelijk waard.

e.l.f. Lipstick 7708 Charming en  de 11 andere kleuren lipstick uit deze lijn zijn te bestellen via de  webshop van e.l.f. voor slechts €1,- per stuk.

Wat vind jij van Charming?

You may also like

33 reacties

 1. De kleur staat je erg goed, en wauw die prijs is ongelooflijk! Jammer dat je de lipstick regelmatig moet bijwerken, maar ondanks vind ik de kleur je erg goed staan <3

 2. De kleur staat je ontzettend goed! Jammer van de kwaliteit van de huls, maar ach voor die prijs. Bijstiften zou ik daarom ook geen probleem vinden. Leuke review!

 3. Wat een lief kleurtje, hij staat je erg goed! De verpakking van de lipstick zelf vind ik ook wat minder maar gelukkig is de lipstick zelf wel heel fijn zo te lezen.

 4. Heel erg mooi kleurtje en staat je ook goed! Wel jammer dat de letters al snel vervagen en de huls wat moeilijker omhoog komt. Toch vind ik er hem er wel prima uitzien voor de prijs die je ervoor betaalt.

 5. Wat weer een lieflijk kleurtje heb je uitgezocht:) Ik vind hem heel leuk en voor 1 euro pff dan heb je al niet snel verwachtingen he. Maar hij is zeker geslaagd, ik moet er echt eens gaan bestellen;)

 6. Wauw, wat een prachtige lipstick! Voor dat prijsje lijkt mij dit een topproduct 😀 . Goed dat ‘ie fijn aanvoelt en het is inderdaad een leuk kleurtje! Alleen jammer dat ‘ie niet lang blijft zitten. De verpakking is inderdaad ook niet heel speciaal. Al met al lijk me dit een goed product!

  Xjes Femke

 7. Voor die prijs, mag de huls wel wat goedkoop aanvoelen, haha! Het is een mooie kleur, zelf draag ik nooit kleurtjes, altijd een lichte gloss, maar voor die hele euro… Wie weet!

 8. Ik vind dit echt een mooie kleur, en hij staat je werkelijk waar prachtig!! Dat zo’n lipstick maar € 1,00 is, dat is echt geen geld haha.
  liefs x

 9. Ik heb ook gemerkt dat de huls stroef omhoog gaat en de kleuren blijven natuurlijk niet zo lang zitten, maar goed… 1 euro :’) het staat je trouwens heel goed. top voor een everyday-look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *