e.l.f. Shimmering Facial Whip Pink Lemonade

Vandaag is het tijd voor voorlopig mijn laatste review van een e.l.f. highlighter. Een tijdje terug reviewde ik al een Gotta Glow Blush van e.l.f. die eigenlijk een highlighter is en vandaag is het de beurt aan de e.l.f. Shimmering Facial Whip in Pink Lemonade. Lees snel verder! 

Zoals we gewend zijn van e.l.f. komt ook dit product netjes verpakt aan. Persoonlijk vind ik dat een groot pluspunt! Verder ziet de verpakking er zo op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit, maar het tubetje ziet er wel weer heel klein en schattig uit!

elf shimmering facial whip pink lemonade

Wat ik mij wel meteen afvraag is hoe een highlighter die er in de verpakking zo roze uitziet een goede highlighter kan zijn. Het enige wat ik mij voor kan stellen is dat de pigmentatie misschien niet zo overheersend is, waardoor hij alsnog goed als highlighter te gebruiken is, maar bij roze denk ik toch sneller aan een blush. Je zou natuurlijk de highlighter net iets boven je blush aan kunnen brengen voor een subtiele shimmer, maar dat hangt heel erg af van het product en de pigmentatie ervan.

elf shimmering facial whip

Hier zie je het tubetje uit de verpakking. Ik vind hem erg cute! Zoals je misschien al wel opvalt kun je de shimmers al iets zien zitten in de tube. Dat ziet er veelbelovend uit! Laten we snel gaan kijken naar een swatch op de huid!

elf shimmering facial whip pink lemonade swatch

Oh dear. Deze swatch is goed gepigmenteerd, wat op zich natuurlijk positief is, maar hij is ook erg roze. Ik vind dit meer een blush kleur dan een highlighter kleur zo op het eerste gezicht.

elf shimmering facial whip 1 pink lemonade fullface

Hier zie je mij full-face met Pink Lemonade. In eerste instantie heb ik hem netjes boven mijn blush aangebracht, maar dat werd wel erg roze, dus heb ik hem uiteindelijk daar vervaagd en meer aangebracht als blush. Nee, ik ben geen fan van dit product. Het is leuk als je van een vloeibare blush houdt, maar persoonlijk ben ik meer van de poederblush, omdat ik die prettiger vind om mee te werken. Misschien dat hij bij een donkerdere huid mooier staat als highlighter, maar bij mijn huid zie je hem dan wel heel duidelijk.

Desondanks is dit product voor de prijs niet slecht of iets; ik vind het gewoon niet zo’n handig product, maar deze e.l.f. Shimmering Facial Whip in Pink Lemonade kost slechts €1,- in de webshop van e.l.f. Tja, misschien ben ik een zeur dat ik kritisch ben over een product dat slechts €1,- kost, maar ik denk eerlijk gezegd niet dat ik deze er vaker bij ga pakken. Dan gebruik ik liever mijn Gotta Glow Blush van e.l.f. die wél een hele fijne highlighter is.

Wat vind jij van e.l.f. Shimmering Facial Whip Pink Lemonade?

You may also like

38 reacties

 1. Ik kende deze nog niet, maar zo op het eerste gezicht is de kleur erg mooi. Alleen ik zou hem niet als highlighter gebruiken, maar als vloeibare blush haha.
  Je kan de kleur trouwens wel goed hebben, staat je mooi!
  liefs x

 2. Ik vind hem wel mooi maar idd meer als blush. Dat heb ik wel eens vake gezien van elf op andere blogs dat ze een highlighter kochten die meer een blush was. Maar ik weet niet zeker of dat voor de hele lijn geld?

 3. het lijkt me erg dikkig en plakkerig? vloeibaar (cheek stain) is op zich niet vervelend, zolang het niet te plakkerig is :’) Ik vind hem op zich wel mooi als een blush (inderdaad) dan een highlighter. Op je wangetjes vind ik het ook heel zacht en mooi hoor, maar jammer dat het je toch niet bevalt! De verpakking is wel leuk en schattig 😀

 4. Ik heb ook een exemplaar van deze highlighter.. Ik vind het ook telkens een beetje knoeien om hem te gebruiken en het komt nogal snel clowntjesachtig over. Maar ik merk wel dat de kleur vrij snel in je huid trekt waardoor vooral de shimmer overblijft.
  Als ik hem gebruik, poeder ik nadien pas af met mijn blush, zo gebruik ik het liever dan andersom! 🙂

 5. Wat jammer dat het toch niet echt een highlighter is! Ik vind de tube eigenlijk stiekem een beetje vreemd, ik associeer het eerder met een lippenproduct… Is die daar niet voor te gebruiken?

 6. Wat een goede pigmentatie, maar hij lijkt inderdaad meer op een blush. Echt jammer dat ie je niet bevalt. Misschien doet ie het op je lippen wel goed? 😀

 7. De lichte goudachtige kleuren zijn beter, kan je ook mengen met je foundation voor een glow… maar eerlijk is eerlijk ik ben ook niet echt fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *