Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème

Soms gebruik ik een product totdat het al bijna op is en bedenk ik mij ineens dat ik er nog een review over wilde schrijven. Precies dit is er ook gebeurd bij de Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème. Vandaag is het eindelijk zover en deel ik mijn review met jullie! Lees je mee?

De Vitamine E Dag & Nachtcrème is in meerdere verpakkingsgrootten te koop. Ik ging voor de verpakking met 50 ml product erin, omdat het bij mijn huid altijd maar afwachten is hoe ze reageert op een nieuw product. Om het eigenlijke product zit een doosje heen, wat ik er altijd net wat netter uit vind zien dan een los product.

Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème

Op de zijkanten van het doosje staat nog wat extra informatie en ook de ingrediënten.

Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème zijjkant

Hier zie je de zijkant met de extra informatie over de crème. Wat mij over de streep trok om dit product te kopen is het feit dat het een product is dat het vochtgehalte van de huid op peil moet houden en helpt tegen littekens. Mijn huid wordt in het najaar vaak vrij droog en aangezien ik nog steeds wat littekentjes heb, vind ik het fijn om een product te gebruiken dat daar tegen helpt.

Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème ingredients

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je vast wel dat ik een voorkeur heb voor (grotendeels) natuurlijke skincare, omdat mijn huid vrij gevoelig is. Het bovenstaande lijstje vond ik er goed uitzien en mijn ervaring is ook dat dit product mijn huid niet irriteert, waar ik dat bij wat chemischere crèmes wel snel heb.

Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème jar

Dit is de 50 ml pot van dit product. Ik moet bekennen dat ik dit een redelijk kleine hoeveelheid vond; ik ben er nog niet helemaal klaar mee, maar ik denk dat ik hem na 4 maanden wel op zal hebben al. Ik heb zelf liever een grotere hoeveelheid product, maar als je het product eerst wil uitproberen is de 50 ml verpakking wel een optie. De volgende keer zal ik voor de 100 ml versie gaan denk ik, maar ik heb nu eerst nog een andere crème om te testen, dus het duurt nog wel even voordat ik hem opnieuw koop.

Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème jar close-up

Het feit dat ik net al zeg dat ik de Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème nog wel een keer opnieuw wil kopen zegt denk ik wel genoeg; ik ben tevreden over dit product. Hij zorgt ervoor dat mijn huid minder droog wordt, zonder deze vettig te maken. Ik gebruik hem alleen als nachtcrème, maar als je een erg droge huid hebt kan je dit waarschijnlijk ook prima als dagcrème gebruiken (mijn huid is gecombineerd en ik heb overdag liever iets dat mijn t-zone niet laat glimmen).

Wat wel even wennen was is dat je het product moet inkloppen, maar ik moet zeggen dat ik het wel prettig vind werken. Daarnaast heb ik het gevoel dat het nét wat zachter is voor de huid dan dat je het product gewoon op je huid smeert.

Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème product

Hier zie je nog even wat van de crème op mijn hand om een beetje een indruk te krijgen van de substantie. Tja, ik kan alleen maar zeggen dat ik enthousiast ben over dit product! Hij is geschikt voor alle huidtypen, maar ik denk dat hij voor een vette huid misschien toch nét ietsjes te voedend zal zijn. Ik zie trouwens net dat er op het moment dat ik dit schrijf een kortingsactie is bij De Tuinen (waar ik deze crème heb gekocht); in plaats van €14,99 voor een pot van 50 ml betaal je nu maar €11,99. Dat maakt het uitproberen misschien nét iets leuker, mocht je hem nu ook willen proberen. Voor een verpakking met 100 ml betaal je €18,99, dat is in verhouding wel iets goedkoper.

Wat vind jij van de Earthline Vitamine E Dag & Nachtcrème?

You may also like

22 reacties

  1. Klinkt interessant voor mij. Heb een gevoelige huid, ook wat littekentjes en in de winter veel droger dan normaal. Ik heb nu nog een voorraadje, maar deze onthou ik wel. Ik kom graag bij de Tuinen trouwens. Veel fijne producten hebben ze daar.

  2. Producten die ze bij de Tuinen verkopen vind ik altijd wel heel fijn. Ik heb een nieuwe dagcrème nodig en denk dat ik deze maar is aanschaf

  3. Klinkt erg goed maar ik ben wel een beetje bang om hem uit te testen. Ik heb al meerdere keren gehad dat ik van dag crème wisselde en daarna heel veel uitslag had. Mijn huid is gecombineerd en juist bij mijn wangen is het vettig en daar krijg ik dan heel veel puisten etc. Zelf gebruik ik nu ook eentje die mij werd aangeraden bij de Tuinen en die vind ik erg fijn.

  4. Wat een goed product! Trouwens, dat het kleine hoeveelheid is kan ook handig zijn bij natuurlijke producten omdat die sneller kunnen bederven. 4 maand houdbaarheid lijkt me ideaal!

  5. Klinkt goed en het ziet er ook aantrekkelijk uit! Ik vind het zo jammer dat er bij mij geen De Tuinen in de buurt is.. ze hebben daar echt fijne producten!

  6. Klinkt als een goede creme, ik wissel heel vaak van creme. Meestal heb ik die van de Aldi of van Vichy aangezien ik die gratis krijg op me werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *