Eksept Foaming Shower Gel Floral Trance

In de goodiebag die ik meekreeg bij  het Shoeby event zat een Foaming Shower Gel van het merk Eksept en hoewel ik eerst twijfelde of ik deze ook wilde gaan reviewen, leek het mij toch wel een goed idee. Het is namelijk een erg prettig product! Waarom ik dat vind lees je vandaag in mijn review!

Het merk Eksept kende ik eigenlijk nog niet als een merk dat ook beauty producten maakt, maar juist als een labeltje in kleding. Omdat ik Eksept niet kende van hun shower gels, was ik des te meer nieuwsgierig.

Eksept Foaming Shower Gel Floral Trance

De verpakking vond ik meteen leuk. Strak, maar wel met een twist. De geur leek mij trouwens ook meteen erg lekker; Floral Trance met sweet peach blossom. Ik ben echt gek op perzikgeuren en het feit dat ik deze per toeval in mijn goodiebag had zitten vind ik echt heel leuk! Ik zag namelijk bij andere bloggers dat zij andere geuren hadden gekregen. Alsof ze bij Shoeby wisten dat ik fan ben van perzik.

Eksept Foaming Shower Gel Floral Trance package

De Foaming Shower Gel bevat 200 ml aan product. Dat maakt de inhoud gelijk aan die van een Rituals douche foam; daar zit namelijk ook 200 ml in. Deze is alleen ietsje goedkoper. De geur doet echter niet onder voor Rituals vind ik zelf. Floral Trance heeft een zachte en licht-bloemige perzikgeur die zeker niet te aanwezig is. Van mij had de geur nog wel iets sterker gemogen, maar de zachtheid van de geur maakt ook wel weer dat de geur een beetje kalmerend werkt voor mij. Ik vind het in ieder geval een heerlijke geur.

Eksept Foaming Shower Gel Floral Trance 2

De ingrediënten van het product zijn vrij standaard eigenlijk, maar ik zal ze hieronder alsnog even voor je neerzetten:

INGREDIENTS: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-4, Glyceryl Oleate, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Parfum, Isobutane, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Xantham Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice.

Tja, er zit SLS in en als je daar niet goed op reageert kun je deze douchegel dus maar beter vermijden. Helemaal onderaan vind je wel wat aloe vera, maar daar zal niet heel veel van in zitten. Zelf let ik niet zo op de ingrediënten van mijn douchegels, dus voor mij maakt het niet zoveel uit wat erin zit. De geur en of het goed schuimt vind ik belangrijker. Schuimen doet de Eksept Foaming Shower Gel Floral Trance gelukig erg goed! Ik krijg er wel een beetje een Rituals gevoel van en eigenlijk doet dit product ook niet onder voor de geweldige Rituals shower foams. De prijs is wel iets lager; €6,95 per verpakking in plaats van de €8,- die je bij Rituals betaald. Een groot verschil is het niet, maar het is zeker leuk om eens een Foaming Shower Gel van Eksept te proberen als je toch bij Shoeby bent of online gaat bestellen!

Wat vind jij van Eksept Foaming Shower Gel Floral Trance?

You may also like

28 reacties

  1. Wat leuk dat Shoeby ook showerfoams heeft. Het is echt een hype aan het worden (of is het al). Ik zie het echt bij veel winkels terug. Tot nu toe heb ik alleen die van rituals geprobeerd, simpelweg omdat ik zoveel douchegels heb staan dat ik geen nieuwe voor mezelf mag kopen totdat ze bijna op zijn en dat duurt nog wel even…

  2. Ik ken dit merk helemaal niet..! Wat leuk dat Shoeby dit ook verkoopt. Tof dat deze vergelijkbaar is met Rituals. Want, dat is zo’n heerlijk merk 🙂 SLS heb ik persoonlijk geen problemen mee.

  3. Wat grappig ik dacht echt dat Shoeby alleen schoenen verkoopt, ik ben er nog steeds niet geweest. Als ik langs ga dan ik zeker op de andere geuren letten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *