Emob inspiratie voor buiten

Nu de zomer eraan komt en het weer vaker mooi is, kan ik er echt van genieten om wat meer buiten te zijn. En ik denk dat ik zeker niet de enige ben. Ik heb een kijkje genomen in de tuincategorie van Emob en een aantal van de leukste items voor je op een rij gezet ter inspiratie!

De tuincategorie bevat van allerlei producten, van loungesets en tuinsets tot aan bars, picknicktafels en decoratie items. Er is veel keuze en ik moet zeggen dat ik ook wel moeite heb moeten doen om niet té veel producten in dit artikel te plaatsen.

Barset Torquay

Zo is deze barset wel heel tof voor als je wat meer ruimte hebt buiten, maar ook binnen zou deze niet misstaan. Er zitten zes krukken bij deze set, dus er kunnen ook aardig wat mensen zitten.

Beach House Barbados

Toen ik dit Beach House Barbados zag, moest ik hem meteen aan jullie laten zien. Ik zou deze best eens uit willen testen, het  klinkt in ieder geval wel heel handig, want er zitten twee geïntegreerde voetenbanken bij. Zelf vind ik het als ik langer zit toch wel fijn om lekker languit te kunnen zitten, dus dit is ideaal.

Dubbel ligbed met parasol parnambuco

Dit dubbele ligbed met parasol lijkt mij nog praktisch ook, omdat je tussen de ligbedden in ruimte hebt om eventueel iets van drinken neer te zetten. Daarnaast houd de parasol natuurlijk de felle zon tegen. Aangezien ik laatst alweer verbrand was, zie ik het nut van een parasol zeker in, zeker als het er leuk uitziet.

Liefdesnest Esperito

Wat ik leuk vind aan dit product (dat de naam Liefdesnest heeft) is dat het een andere vorm heeft dan een standaard stoel of bed. Dat maakt het wel echt een eye-catcher.

Tuinset Bergamo

De bovenstaande tuinset is vooral heel handig als je buiten graag wat eet of drinkt.

Tuinset Valentine Provance

Het valt mij op dat de meubels voor in de tuin steeds meer op die voor binnen beginnen te lijken in vergelijking met vroeger. Nu is het materiaal wel anders (dit moet immers tegen het weer kunnen), maar zoals je hierboven kunt zien kun je ook gewoon buiten een bank nemen. Sterker nog: Emob verkoopt zelfs loungesets  voor buiten.

Loungeset Torino

Nu hebben wij zelf helaas alleen nog maar een balkon, dus wij moeten een beetje rekening houden met de ruimte qua welk meubilair we kiezen voor op het balkon, maar als we ooit een huis met een tuin krijgen lijkt het mij geweldig om een mooie loungeset te hebben.

Loungeset Trento

En dit was mijn Emob inspiratie voor buiten alweer! Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen door dit artikel! Zelf wil ik nog wel graag een kleine set voor op ons balkon, omdat dit het er toch nét wat gezelliger uit kan laten zien. Ik heb geloof ik alleen wel veel eisen voor iemand met een beperkte ruimte. Voor mij zijn lekker kunnen zitten en een goede plek hebben voor eten en drinken heel belangrijk en daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Wat betreft het laatste denk ik dat je bij Emob wel echte eye-catchers kunt vinden.

Welke items spreken jou het meest aan?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

13 reacties

  1. Enorm leuke items allemaal. Het dubbele luchtbed met parasol is inderdaad heel erg handig. Het beach house barbados ziet er ook heel leuk en handig uit.

  2. Er zit erg veel leuks er tussen in dat mijn smaak is. Ik gebruik in mijn tuin nog ouderwetse tuinstoelen. Ik wil dat ze echt stuk gaan. Ze zijn niet super luxe en chic maar zitten erg lekker. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *