Enkellaarsjes van Sarenza

Vandaag laat ik twee soorten enkellaarsjes van Sarenza aan je zien. Ik heb gekozen voor een klassiek model met een hak en een model zonder hak en allebei zijn ze zwart. Benieuwd naar mijn nieuwe aanwinsten? Kijk dan snel mee naar dit artikel.

Bij mij is het elk jaar weer raak als het wat kouder wordt; ik heb dan namelijk weer nieuwe enkellaarsjes nodig. Toen ik shoptegoed kreeg van Actiepagina bij Sarenza, besloot ik dan ook om specifiek naar enkellaarsjes te gaan zoeken. Ze hebben alleen wel heel veel keus, dus dat maakte het wel wat lastiger. Gelukkig wist ik vrij goed wat ik wilde, waardoor de keuze al iets minder groot werd. Ik wilde namelijk graag zwarte enkellaarsjes. Andere kleuren vind ik eigenlijk ook best leuk, maar zwart blijft mijn favoriet puur omdat ik het classy vind en het is overal mee te combineren.

Al snel vond ik meerdere schoenen en uiteindelijk heb ik er daar twee van gekozen en die ga ik nu meteen aan je laten zien!

I LOVE SHOES Thalon

sarenza-enkellaarsjes-plat

Laten we beginnen met het platte paar schoenen. Deze heten op de site: I LOVE SHOES Thalon. Ze hebben een goudkleurig detail bij de hak dat ik er tof uit vind zien. Ik draag zelf bijna altijd hakken, maar ik vind dit model juist handig doordat er geen hak bijzit; daar heb ik niet zo veel van. Deze laarsjes zijn niet belastend voor mijn voeten en zitten zeker na het inlopen ook lekker.

sarenza-enkellaarsjes-plat-2

Helaas is het nu al een paar weken lang slecht weer op de momenten dat ik foto’s kan maken, dus de foto’s die ik heb van mij met de enkellaarsjes aan, zijn niet zo mooi geworden als dat ze waren geweest als ik gewoon buiten foto’s had kunnen maken. Ik denk wel dat je een goed idee krijgt van hoe ze om de benen vallen. (Bij de gehakte enkellaarsjes geldt hetzelfde.)

sarenza-enkellaarsjes-plat-collage

XTI Nago

sarenza-enkellaarsjes-hak

Het tweede paar dat ik uitkoos, was de XTI Nago met hak. Dit is een soort schoen dat heel goed in mijn comfortzone past, maar desondanks heb ik deze nog wat minder gedragen als de laarsjes zonder hak. Deze schoen heeft een vrij dunne hak en is afgewerkt met gouden details.

sarenza-enkellaarsjes-hak-2

Een detail dat mij meteen opviel, is de rits. Ik weet nog niet zo goed of ik dit juist een mooi of minder mooi detail vind, omdat het de merknaam is.

sarenza-enkellaarsjes-hak-collage

Al met al moet ik zeggen dat ik erg blij ben met mijn nieuwe enkellaarsjes van Sarenza. Zowel het paar met als het paar zonder hak vind ik erg leuk. Mocht je nu zelf ook willen gaan bestellen, dan is het een tip om even te kijken of er nog goede kortingen zijn. Op Actiepagina kun je bijvoorbeeld allerlei kortingscodes vinden, waaronder een Sarenza kortingscode.

Welk paar laarsjes vind jij het leukst?

You may also like

18 reacties

  1. Wat een leuke laarzen heb je uitgekozen. Ik heb op dit moment geen zwarte enkellaarsen, alleen nog groen en rood. Maar deze twee zijn echt leuk. Ik draag zelf ook graag een hoge laars in de winter. Geniet ervan!

  2. Wat een leuke laarsjes heb je gekocht. Zelf vind ik die met het hakje erg leuk, maar zal eerder gaan voor het laarsje zonder hak. Ik kan waarschijnlijk niet lang lopen met zo’n hak!

  3. Ik kan ook nooit kiezen hihi. Super gaaf dat je ze allebei hebt nu. Ik vind ze beiden heel mooi, maar als ik echt moet kiezen zou ik voor de eerste gaan. Ik vind de hak zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *