EOTD: every day autumn look

Aangezien mijn vorige EOTD al een tijdje terug is, leek het me leuk om er weer eentje te maken. Dit keer heb ik gekozen voor natuurlijke tinten en heb ik die gecombineerd tot een vrij naturelle look, die wat mij betreft prima geschikt is als every day look. Kijk snel verder voor mijn look! 

Als eerst laat ik even de oogschaduws zien die ik heb gebruikt voor deze look. Ik heb gekozen om alleen kleuren uit mijn Sleek Storm palette te gebruiken. Hieronder kun je zien welke kleuren uit het palette, aangezien Sleek de oogschaduws in dit palette geen naam heeft gegeven, leek mij dit wel zo handig:

KleurengebruiktuitStormpalette

Het is een vrij eenvoudige ooglook, door het gebruik van maar drie kleuren. Ik heb ervoor gekozen de goudachtige kleur over mijn gehele ooglid te gebruiken, de donkere kleur heel subtiel in mijn crease aan te brengen en de glimmende witte kleur als highlighter te gebruiken.

everydayautumcloseup

Hier een close-up van de look.

EOTDeverydayautumlookfullface

Hier zie je een full-face van mij terwijl ik mijn every day  autumn look draag. Zoals je kunt zien heb ik jammer genoeg wat last van onzuiverheden/puistjes op met name mijn kin. Dat is echt de all-time favourite plek van mijn huid om break outs te hebben. Maar goed, laten we nog even terug komen op mijn EOTD. Zoals je kunt zien is het een hele lichte, natuurlijke look die vooral door de shimmers in de oogschaduws wat wordt opgevrolijkt. Ik had verwacht dat een glimmende highlighter a bit too much zou zijn, maar vind hem eigenlijk nog best leuk in deze look. Wel kan ik je als je deze look na wil maken aanraden om maar een heel dun laagje aan te brengen, maar dat geld voor alle glimmende oogschaduws als je het mij vraagt, aangezien deze toch wat sneller in randjes gaan zitten wat er niet leuk uitziet. Het valt me trouwens erg op dat ik erg wit lijk op de foto, maar don’t worry I’m still alive. Denk dat het een combinatie is van lichtinval met mijn toch al niet zo erg gepigmenteerde huidje, misschien moet ik de volgende keer maar iets van bronzer dragen. Wat vinden jullie: bronzer of niet?

Voor deze look heb ik naast de oogschaduws van Sleek de volgende producten gebruikt:

–  Beauty UK High Brow Definiton Kit ( de wenkbrauwgel en de lichtste bruine kleur)

– Maybelline Superstay 24H Foundation (010 Ivory)

– Catrice All Matte Plus Shine Control Powder (010 Transparent)

–  Essence blush  030 Secret It-Girl

– Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara

Op mijn lippen draag ik enkel de lippenbalsem van Blistex die ik eerder deze week reviewde.

 

Wat vinden jullie van mijn every day autumn look? Wat is jouw favoriete look voor in de herfst?

You may also like

25 reacties

  1. Hele mooie look, niet te overdreven, dus goed voor elke dag!
    Wel vind ik de wenkbrauwen iets te veel bijgekleurd, dat vind ik jammer.
    Maar toch zou ik hem zeker dragen (als ik wat beter was in ooglooks maken) 🙂
    Xx

  2. Hele mooie look heb je gemaakt en staat je ook erg goed! Ik heb momenteel ook hele erge last van onzuiverheden en ook vooral op mijn kin. Al beginnen mijn wangen nu helaas ook mee te gaan doen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *