Essence Colour & Go 112 Time For Romance

Vandaag heb ik mijn allereerste Essence review voor jullie. Ik weet dat er heel veel over Essence wordt geschreven op blogs en daarom voelde ik eerder niet zo erg de drang om over Essence producten te schrijven. Het lakje dat ik vandaag aan jullie laat zien vond ik echter zo mooi, dat ik me niet in kon houden. Lees snel verder voor mijn review! 

Ik denk dat de meesten van jullie, zo niet iedereen, Essence wel kent. Hoewel ik er zelf niet vaak over schrijf, ben ik wel degelijk gek op dit budgetmerk. Of ik ook daadwerkelijk  een review over een product schrijf, hangt af van hoe gek ik ben op het product (een geweldig product verdient gewoon een review vind ik) en of ik denk dat het voor jullie leuk en handig is om te lezen. Dit keer hebben we te maken met een product uit de eerste categorie, want ik vind dit echt een supermooi nagellakje. Laten we snel gaan kijken naar de verpakking!

Essence Time for Romance

Ik vind hem er alleen al heel mooi uitzien in het flesje! De verpakking is zoals we van Essence gewend zijn, gewoon prima dus.

Essence Colour & Go Time for Romance

Hierboven zie je hoe ik het lakje draag. Het is echt een lekker feestelijk glitterlakje, perfect voor de feestdagen. Het lakje dekt al met 2 lagen, wat ik niet verwacht had, vanwege de glitters. Dit lakje heeft bijna alleen maar voordelen, zo betaal je nog geen 2 euro voor dit lakje. Ik moet zeggen dat ik hem zelf zelfs gratis mee kon nemen, doordat ik zoveel Kruidvat voordeelpunten had gespaard dat ik een gratis lakje uit mocht kiezen. Het is dus als je nog geen voordeelkaart hebt, zeker een aanrader om er wel één te halen. Ik bedoel; als je toch producten koopt bij de Kruidvat, is het veel handiger om er ook meteen goed je voordeel mee te doen. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken aan dit Essence Colour & Go Time For Romance is de moeite die je moet doen om de nagellak van je nagels af te krijgen, maar daar staat glitternagellak om bekend.

Essence Colour & Go 112 Time For Romance is voor €1,69 te koop bij de Kruidvat.

Wat vind jij van Time For Romance? Vind je Essence ook zo’n leuk merk?

You may also like

33 reacties

  1. Heel erg mooi lakje! Ik wist ook niet dat die zo dekkend zou zijn, maar eerder dat je hem als een top coat kon gebruiken haha. De voordeelkaart van Kruidvat heb ik zelf ook en vind het zo handig. Ik check ook elke dag even naar de aanbieding in mijn mail, want daar zitten vaak erg leuke kortingen tussen.

  2. Ik heb deze ook en ik ben er echt dol op! Prachtig kleurtje, dekt super goed en de glitters zijn niet vervelend (wat ik vaak wel vind). Verder doet het eer aan zijn naam, want ik vind het een erg romantisch kleurtje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *