Essence Colour & Go 150 Upper Green Side

Soms word ik wel heel erg blij van de sale-bak bij de Kruidvat; soms liggen er echt leuke dingen tussen voor erg weinig geld. Zo kocht ik bijvoorbeeld het lakje dat ik vandaag aan jullie laat zien, Upper Green Side, voor slecht €0,50. Benieuwd naar mijn review? Lees dan snel verder! Ik denk dat ik zo langzamerhand wel een beetje bekend sta als iemand die gek is op koopjes. Maar wie vind het nu niet leuk om met korting iets te scoren? Toen ik Essence’s Upper Green Side tegenkwam moest die met mij mee naar huis. Nu is Essence al niet duur, dus waarschijnlijk had ik dit lakje sowieso wel gekocht, maar nu was€ het extra verleidelijk om hem mee te nemen, ook al is een afprijzing van een lakje van €1,69 naar €0,50 niet echt een supergroot verschil. Hieronder zie je het lakje. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hem niet erg fotogeniek vond, met name vanwege de zilverkleurige, glimmende letters. Die zijn altijd zo irritant om mooi op de foto te krijgen!

Essence Colour & Go Upper Green Side

Tja, wat kan ik verder nog zeggen over de verpakking? Ik denk dat iedereen het uiterlijk van de Essence nagellakjes wel kent. Ik vind ze niet zo bijzonder eigenlijk.

Essence Colour & Go Upper Green Side name

Wat ik wel bijzonder vind is dat Essence altijd zulke leuke namen geeft aan haar nagellakjes! Van een wat duurder merk verwacht ik dat ergens gewoon, maar van een budgetmerk als Essence niet. Des te leuker dat ze dit wel doen natuurlijk!

Essence Colour & Go Upper Green Side swatch

Swatch-time! Hierboven zie je Upper Green Side op mijn nagels. Het lakje dekt prima met twee laagjes, wat ik een groot pluspunt vind. Wat ik wel een minpunt vind is dat het kwastje megabreed is en je al snel teveel lak op je kwastje hebt. Vooral het lakken van mijn pink en mijn vrij korte ringvingernagel was best lastig hierdoor. Ik heb ook het idee dat je al snel vrij dikke lagen aanbrengt, waar ik persoonlijk ook niet zo gek op ben. Verder vind ik de kleur wel echt prachtig!

Essence Colour & Go Upper Green Side swatch close up

Nog even een foto van iets dichterbij. Ik denk dat je hier iets beter kunt zien dat het lakje niet heel makkelijk aan te brengen is. Tja, het is wel jammer, maar voor die €0,50 die dit lakje mij heeft gekost kan ik er niet van wakker liggen. De kleur is heel leuk en ondanks de minpunten droogt de lak wel prima, wat het voor mij meteen weer iets aantrekkelijker maakt om hem erbij te pakken. Daarnaast is de dekking ook goed. Hij blijft bij mij niet heel lang zitten; 1-2 dagen, maar dat vind ik niet zo’n probleem.

Al met al ben ik best tevreden met Essence Colour & Go 150 Upper Green Side. Ik ben niet overweldigt van hoe geweldig dit lakje is, want tja, hij is leuk, maar door de brede kwast ben ik niet blown away. Het is gewoon een prima lakje. Zeker voor de prijs is hij leuk. Ik kocht hem voor slechts €0,50, maar ook de reguliere prijs van €1,69 is natuurlijk hartstikke budgetproof. De Essence Colour & Go lakjes kun je kopen bij de Kruidvat.

Wat vind jij van Upper Green Side? Heb jij liever een smal, een medium of een breed kwastje bij je nagellak?

You may also like

38 reacties

  1. Leuk kleurtje! Ik hou juist wel van brede kwastjes (al heb ik deze nooit geprobeerd, dus weet niet hoe breed die werkelijk is): ben je zo snel klaar. X

  2. Ik vind het een heel mooi en leuk kleurtje. En voor zo’n klein bedrag kon je hem zeker niet laten liggen haha. Zelf heb ik graag een medium kwastje, dat vind ik prettig om mee te werken. liefs x

  3. Wat een koopje! Ik vind het een heel fris en leuk kleurtje 🙂 Bij mij blijft de nagellak van Essence ook maar één of twee dagen zitten. Jammer, maar voor zo’n budgetmerk vind ik dat niet zo erg.

  4. Wat een super zomers kleurtje! Wauw, daar word ik wel echt vrolijk van 😀 . De kwastjes van Essence zijn inderdaad best breed. Ik heb liever medium, al kan ik ook best met breed omgaan. Het prijsje is wel super, zeg!

    Xjes Femke

  5. Deze kleur maakt me echt superblij! Wat een heerlijk fris kleurtje, ik kan hier uren naar turen. Dit is echt een heerlijk kleurtje voor de zomer. Alhoewel, het hele jaar wel. Hoe meer kleur, hoe meer vreugd. En voor dat geld, hoef je het ook niet te laten!

  6. Ik ben zelf wel erg dol op de color en go lijn van essence en ook de brede kwast die fijn smeert. Dit kleurtje is ook super mooi en zomers 😀 misschien ga ik hem wel halen, want zulk appel groen heb ik nog niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *