Essence Colour & Go Once Upon A Time…

De lakjes van Essence kosten natuurlijk al niet zoveel, maar alsnog koop ik ze meestal in de aanbieding op de een of andere manier. Zo betaalde ik voor het lakje van vandaag, Once Upon A Time, maar €0,85 in plaats van €1,69. Kijk snel mee naar mijn review!

Once Upon A Time… is zo op het eerste gezicht een lakje met een koperkleurige ondertoon. Mij sprak de kleur meteen aan omdat ik dit soort kleuren op de een of andere manier bij het najaar vind passen.

Essence Colour & Go Once Upon A Time

Het is flesje is zoals we tegenwoordig van Essence gewend zijn; redelijk klein met een inhoud van 8 ml en vrij simpel maar toch speels (en misschien een tikje goedkoop) door de dop.

Essence Colour & Go Once Upon A Time label

Essence scoort bij mij altijd pluspunten doordat het een budgetmerk is mét leuke namen. Zo ook bij dit lakje; Once Upon A Time… klinkt als een sprookje, wat ik erg leuk vind. De kleur doet me dan alleen totaal niet aan een sprookje denken maar meer aan metaal (logisch, gezien de kleur). Ik begrijp de keuze voor deze naam dus niet zo goed. Ach ja, zo heel veel maakt mij dat niet uit zolang het lakje maar fijn is in gebruik en mooi is!

Essence Once Upon A Time swatch

Hierboven zie je een swatchfoto van Once Upon A Time… op mijn nagels. De kleur vind ik nog steeds prachtig, heel warm en koperachtig met een bijna rosé-achtige gloed afhankelijk van de lichtinval. Wel is het een metallic lakje en daar moet je van houden. Zelf ben ik er niet dol op maar ik heb er ook geen hekel aan. Het grote minpunt van metallic lakjes vind ik dat ze vaak wat streperig lakken en dat vind ik niet zo mooi. Bij Once Upon A Time… valt me dit reuze mee!

Essence Colour & Go Once Upon A Time swatch 2

Verder dekt het lakje netjes met twee laagjes en blijft hij zo’n twee tot drie dagen goed op mijn nagels zitten. Niet slecht voor een budgetlakje! Ik ben tevreden.

Ik kocht Essence Colour & Go Once Upon A Time… zoals ik al zei voor €0,85 bij Kruidvat, maar ook  de reguliere prijs van €1,69 is hij zeker waard.

Wat vind jij van Essence Colour & Go Once Upon A Time….?

You may also like

42 reacties

  1. Niet helemaal mijn kleur, maar je hebt hem wel erg netjes aangebracht. En voor die prijs kan je natuurlijk wel experimenteren met aparte kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *