Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

In de goodiebag die ik bij de Beautygloss Party kreeg zat onder andere de Lash Princess False Lash Effect Mascara van Essence. Laat ik die nu nét nog niet geprobeerd hebben. Inmiddels heb ik de mascara voor je getest en is het tijd voor de review. Zou deze mascara een budgettopper zijn?

De Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara scoort op het gebied van verpakking wat mij betreft meteen goed; ik vind de verpakking er erg schattig, speels en toch ook sierlijk uitzien. Heel vrouwelijk ook. Het is geen luxe verpakking, maar hij is wel heel erg leuk.

Essence Lash Princess Mascara

De mascara belooft het effect van nepwimpers. Nu geloof ik daar zelf nooit zo in, maar ik verwacht met dit soort beloftes wel dat de mascara daadwerkelijk een wow-effect geeft.

Essence Lash Princess Mascara detail

De mascara heeft een dun en wat langer borsteltje.

Essence Lash Princess Mascara open

Hieronder zie je het borsteltje nog even in close-up.

Essence Lash Princess Mascara closeup brush

Ik vind het er niet heel verkeerd uitzien. Laten we snel gaan kijken of het resultaat op de wimpers mooi is!

Essence Lash Princess Mascara eyes without mascara closeup

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara. Ze zijn wel vrij lang, maar ook behoorlijk rommelig en licht.

 

Essence Lash Princess mascara closeup

En hier mijn wimpers met de Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara op. Ik vind het resultaat wel mooi! Mijn wimpers zijn een stukje langer, mooi zwart en ik heb geen last van spinnenpoten. Nu heb ik hier ook maar één laagje aangebracht, dus of het met meerdere lagen ook zo is weet ik niet. Ik ben na één laagje gestopt omdat ik het resultaat zo al wel heel mooi vond.

Essence Lash Princess Mascara fullface

En nog een full-face foto met de mascara op. Ik moet zeggen dat ik de Lash Princess False Lash Effect Mascara geen nepwimper-effect vind geven, maar desondanks ben ik wel erg tevreden. Het resultaat vind ik aanwezig genoeg en toch ook prima geschikt voor elke dag. Ja, ik vind dit wel een aanrader. Behalve het fijne resultaat, heeft deze mascara van Essence ook een heel fijn prijsje; voor slechts €3,29 neem je hem al mee naar huis.

De Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara is te koop bij Kruidvat.

Heb jij deze variant van de Lash Princess Mascara al geprobeerd?

You may also like

40 reacties

  1. Ik vind je wimpers echt heel erg mooi en lang! Die mascara valt echt goed op en dat ben ik niet gewend van Essence. Ik zou in jouw plaats ook tevreden zijn ^^

  2. Ik heb deze zelf ook en ook de roze (eerste) variant. Best fijn inderdaad en ik breng zelf ook maar 1 laagje aan van deze mascara anders heeft het de neiging om te gaan klonteren helaas.

  3. Hij ziet er goed uit op je wimpers, zelf heb ik de andere variant van deze mascara en die bevalt mij ook prima….deze verpakking vind ik echt zo onwijs leuk….

  4. Ik heb deze ook nog liggen van de goodie bag! Het resultaat is zo mooi bij jou. Bij mij werken alleen waterproof mascara’s – helaas – dus ik ga deze denk ik weggeven aan een vriendin die hem wel heel fijn vindt. Leuke blog heb je trouwens, ik volg je nu. X

  5. Juist het feit dat ie geen valse wimper effect geeft vind ik mooi! Deze ga ik echt echt snel proberen. Dat zeg ik stiekem elke review die ik lees over deze mascara weer haha

  6. Blijft deze bij jou lang opzitten? Altijd als ik essence mascara gebruik, blijft die maximum 2uur opzitten :s daarna heb ik precies niets meer op mijn wimpers zitten zo spijtig want ik wil een goede budgetmascara vinden!

    1. Wat naar dat de Essence mascara’s niet goed bij je blijven zitten! Deze blijft bij mij gewoon de hele dag zitten, maar ik moet zeggen dat ik dat met de meeste mascara’s heb. De Essence Get Big Lashes mascara heb ik ook al een aantal keer gehad, ik weet niet of die bij jou goed blijft zitten, maar die blijft bij mij net als deze gewoon prima zitten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *