Essie Lapiz of Luxury

Vandaag is het weer tijd voor een review van een Essie nagellakje, namelijk Lapiz of Luxury. De naam betoverde mij al meteen en ook de kleur sprak  mij meteen erg aan. Daarnaast kon ik deze met 50% korting meenemen, waardoor de prijs mij ook beviel. Lees snel verder voor mijn review! 

Over het flesje heb ik eigenlijk maar weinig te zeggen; het is gewoon een typisch Essie flesje en daar is wat mij betreft niks mis mee.

Essie Lapiz of Luxury

Wat ik wel een grappig detail vind is dat ik van de drie Essie nagellakjes die ik nu in mijn bezit heb maar liefst twee blauwe kleuren heb. Blijkbaar spreken die mij erg aan. Behalve Lapiz of Luxury heb ik namelijk de donkerblauwe After School Boy Blazer.

Essie Lapiz of Luxury label

Lapiz of Luxury vind ik nét iets meer bij de lente en zomer passen dan bij de herfst en winter. Het minst vind ik de kleur bij de herfst passen, omdat ik bij de herfst aan warme kleuren denk en dit toch echt een koele, lichtblauwe kleur is. Bij de winter vind ik dit kleurtje dan toch nog wel een klein beetje passen eigenlijk, omdat je bij sneeuw en ijs toch een koele kleuren denkt.

Essie Lapiz of Luxury swatch

Swatch-time! Lapiz of Luxury is op de nagels nagenoeg precies dezelfde blauwe kleur als in het flesje. Ik vind het een erg mooie kleur! Het lakje brengt ook makkelijk aan en dekt met twee laagjes perfect.

Essie Lapiz of Luxury swatch 2

En nog een foto van het lakje op mijn nagels. Deze lak blijft bij mij zo’n 2-4 dagen zitten, maar de nagel van mijn wijsvinger is dan ook beschadigd, waardoor de lak daar niet zo lang blijft zitten, terwijl de rest van mijn nagels het prima vier dagen volhouden met deze lak. Hoelang dit lakje bij je blijft zitten is dus (zoals eigenlijk altijd) erg afhankelijk van hoe sterk je nagels zijn.

Verder ben ik eigenlijk alleen maar lovend over Essie Lapiz of Luxury! De kleur is mooi, hij dekt met twee laagjes, brengt makkelijk aan en blijft op sterke en egale nagels zonder moeite vier dagen mooi. Wat ik ook erg leuk vind is dat ik dit lakje met 50% korting kon kopen bij de Etos. In plaats van de gebruikelijke €9,99, betaalde ik slechte €4,98 voor deze Essie lak. Ik kan je dan ook zeker aanraden om je plaatselijke Etos goed in de gaten te houden voor dit soort acties.

Wat vind jij van Essie Lapiz of Luxury?

You may also like

60 reacties

  1. Heel leuk kleurtje, Essie heeft altijd van die schattige lakjes! Bij mij blijven ze helaas ook maar 2 dagen mooi zitten, maar door die 50% stickers vind ik ze dat wel waard (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *