Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit

Etos blijft met nieuwe producten komen en dit keer heb ik een review van een lijn die weer in samenwerking met de Hortus tot stand is gekomen: de Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit lijn. Dit klinkt als een fijne geur voor de zomer, maar is dat ook zo? Ik vertel het je vandaag!

Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit

Ik testte drie producten uit, namelijk de volgende:

  • Shower Peeling à €6,99
  • Shower Foam à €4,99
  • Scented Sticks à €7,99

Shower Peeling

Laten we beginnen met de Shower Peeling. Deze peeling is vrij mild, dus perfect voor mensen die niet van een grove scrub houden. De geur is fris en kruidig door de combinatie van basilicum en grapefruit. Die laatste maakt de geur erg zomers, terwijl de basilicum de geur iets meer uniek maakt.

Hierboven zie je de ingrediënten. Straks bij de Shower Foam zal ik een foto van een swatch toevoegen waar ook de peeling bij op staat.

Ik vind de Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit Shower Peeling op zich een prima product. Het enige minpuntje dat ik zelf is dat ik gewoon meer van een grove scrub houd. Dit zegt echter meer over persoonlijke voorkeur dan over het product zelf.

Shower Foam

Meestal ben ik het meest enthousiast over Shower Foams of Body Butters, dus ik vond het fijn dat er in mijn pakketje ook een Foam zat. Qua geur is deze hetzelfde als de peeling. Ideaal om te combineren dus! Qua intensiteit van de geur vind ik de Shower Foam wel ietsje sterker dan de Shower Peeling.

Hier nog even de ingrediënten.

Zoals je op de bovenstaande swatches kunt zien komt er meteen een flinke dot schuim uit de verpakking. Verder is de peeling dus vrij mild en wilde deze al van mijn hand afglijden haha.

Scented Sticks

Tot slot hebben we nog de Scented Sticks. Ook deze hebben dezelfde geur. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf meestal geurkaarsen in huis heb en niet zo vaak van deze stokjes, dus het was leuk om dit ook eens te proberen. Je ruikt de geur erg goed!

Het is vrij simpel om de geurstokjes in gebruik te nemen, ook als je hier minder bekend mee bent. Ik heb ze nu een paar weken staan en er komt nog steeds geur van ze stokjes af.

Conclusie

De Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit producten zijn wat mij betreft prima in gebruik. Of de geur je aanspreekt hangt denk ik van je smaak af. Of van je humeur. Zo vind ik de geur de ene dag erg lekker en de andere dag heb ik er dan weer niet zo’n zin in. Vies vind ik de lijn zeker niet ruiken, wel heel specifiek door de combinatie van fris en kruidig.

Mocht je nu enthousiast zijn geworden, wacht dan niet te lang: dit is een Limited Edition!

Welk product lijkt jou het fijnst?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *