Etos Botanical Boost Lime & Mint Shower Scrub en Shower Oil

Al een tijdje terug testte ik een paar producten van de Etos Botanical Boost lijn en dit keer probeer ik een aantal producten uit die ik nog niet eerder heb geprobeerd, namelijk de Etos Botanical Boost Lime & Mint Shower Scrub en Shower Oil. Vandaag vertel ik je wat ik van deze producten vind.

Etos Botanical Boost Lime & Mint

Wat ik heel leuk vind aan de Etos Botanical Boost producten, is de verpakking; het ziet er namelijk best chic uit en je zou niet zo snel zeggen dat dit gewoon producten van een drogisterijmerk zijn. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat de producten door hun verpakking ineens een hele hoge prijs hebben; dat is niet het geval. De Shower Scrub kost €3,99 en de Shower Oil €4,99. Prima prijzen nog dus.

Etos Botanical Boost Lime & Mint Shower Scrub

Etos Botanical Boost Lime & Mint shower scrub

We beginnen met mijn favoriete product van deze twee, namelijk de Shower Scrub. Ik ben gek op lichaamsscrubs en deze van Etos heeft een frisse mojito-achtige geur die niet té overdreven aanwezig is, maar wel duidelijk waarneembaar.

Etos Botanical Boost Lime & Mint shower scrub ingredients

Informatie en ingrediënten op de achterkant van de verpakking.

Etos Botanical Boost Lime & Mint shower scrub substance

Hier zie je hoe de scrub eruit ziet op mijn hand. Het is geen hele grove of harde scrub, maar je voelt hem gelukkig wel goed scrubben als je hem gebruikt. Daarom vind ik hem dus ook zo fijn; je merkt echt dat de scrub zijn werk doet en je huid blijft lekker zacht achter. Wat mij betreft is dit een aanrader, zeker als je niet van hele grove scrubs houdt of wanneer je huid beter tegen een iets mildere scrub kan.

Etos Botanical Boost Lime & Mint Shower Oil

Etos Botanical Boost Lime & Mint Shower Oil

Zoals ik al aangaf is de Shower Scrub mijn favoriet en dat betekent dat deze Shower Oil dat niet is. Ook de Shower Oil ruikt mojito-achtig zonder té overheersend te zijn, hoewel de geur bij dit product wel wat meer op je huid blijft hangen na gebruik en dan ruik je wel de planten die in het product verwerkt zitten terug.

Etos Botanical boost Lime & Mint Shower Oil Ingredients

Hier zie je de informatie en ingrediënten op de verpakking.

Etos Botanical Boost Lime & Mint Shower Oil substance

Het was best lastig om de Shower Oil op de foto te zetten qua substantie, aangezien het product heel snel van mijn hand af begon te glijden. Echt een olie dus. Op zich vind ik dat wel fijn, alleen merkte ik dat het product niet zo heel hard schuimt en dat vind ik persoonlijk wat minder. Wel had mijn huid na het douchen al een zacht laagje, waardoor ik eigenlijk niet per se meer bodylotion of butter nodig had. Eigenlijk is het dus een prima product, alleen had het van mij dus wel meer mogen schuimen, maar dat is een kwestie van smaak.

Al met al ben ik best positief over de Etos Botanical Boost Lime & Mint producten die ik heb uitgetest dit keer. De Shower Scrub vind ik erg fijn en daar ben ik dan ook het meest enthousiast over. De Shower Oil is net niet helemaal naar mijn smaak qua de hoeveelheid schuim, maar is verder een prima product. De producten zijn verkrijgbaar bij Etos.

Heb jij al iets uit de Etos Botanical Boost lijn geprobeerd?

Deze producten heb ik ontvangen als Etos Friend.
Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

15 reacties

  1. Ik heb zowel een hekel aan limoen- als mintgeur en smaak, dus ik denk dat ik voor een andere variant zou gaan. Maar de textuur enzo lijkt me wel fijn 😀

  2. Tweetal weken terug de shower foam gekocht, de verpakking sprak me gelijk aan omdat ie er inderdaad best chique uitziet! Wel niet zo tevreden ervan, de geur is niet heel erg lekker en heb sowieso al fijnere shower producten getest!

  3. Oeh ze lijken mij echt lekker 🙂 Alleen ik vind het shoppen bij Etos niet wauw meer. Ik voel geen winkelbeleving en het interieur is ook niet echt je van het. Dit houdt mij tegen om te shoppen bij Etos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *