Etos Corrector Pens en Banana Powder

Dat Etos met steeds meer vernieuwende producten komt, was je misschien al wel opgevallen. Sinds kort hebben ze nu ook Etos Corrector Pens en Banana Powder. Ik testte de producten en deel vandaag mijn review met je. Zijn ze het proberen waard?

Etos Corrector Pens en Banana Powder

Hierboven zie je de producten die ik vandaag voor je review. Het gaat om:

  • Banana Powder à €5,99
  • Corrector Pens à €4,99 per stuk
  • – Groen say no to redness
  • – Paars hello to freshness
  • – Peach bye bye dark spots

Corrector Pens

Laten we beginnen met de Corrector Pens. Eerlijk is eerlijk: dit was voor mij geen product waarbij het liefde op het eerste gezicht was. Toen ik wilde gaan swatchen duurde het heel lang voordat ik er eindelijk product uit kreeg en toen het eindelijk lukte, was het niet zo eenvoudig om te doseren.

Hier zie je de swatches van alle producten. Links is alvast het Banana Powder geswatched. Verder kun je ongetwijfeld wel raden welke kleur bij welk product hoort.

Ik was van tevoren benieuwd maar ook wel kritisch. Een groen product om rood te corrigeren? Ik heb het vroeger wel eens geprobeerd, maar het geeft toch vaak een beetje een waas. De paarse had ik nog niet geprobeerd, maar ik heb ook nog nooit gehad dat mijn huid gelig is op een niet-frisse manier. Mijn grootste problemen zijn dan toch mijn donkere kringen. Gelukkig zit daar dus ook een product voor bij!

Toen ik eenmaal door had hoe je product uit de verpakking krijgt, vond ik het aanbrengen wel goed te doen. Ik bracht voor de review alle drie de producten aan onder mijn foundation. Op die manier corrigeert je foundation een eventuele gekke waas een beetje. Verder heb ik geen concealer gebruikt, zoals je op de foto straks zult kunnen zien. (Die plaats ik bij het Banana Powder.)

Voor mij is alleen de peachy corrector pen die tegen donkere kringen werkt een product dat ik er nog regelmatig bij zal pakken. De paarse hoef ik in principe sowieso niet te gebruiken en de groene geeft toch iets te veel een waas. Dan gebruik ik liever een normale concealer.

Banana Powder

Banana Powder is al een tijdje erg populair, maar ik had het zelf nog niet geprobeerd. Het idee van een geel poeder op je gezicht vond ik nu niet meteen aantrekkelijk. Des te leuker dat ik er nu één heb kunnen testen! (De swatch vind je als je naar boven scrolt.) De kleur van het poeder is duidelijk geel, maar niet kanariegeel ofzo.

Hier zie je mij met alle producten op. Ik draag qua gezichtmake-up behalve de producten van de review alleen foundation en blush. Geen concealer dus! Op zich is het resultaat niet verkeerd. Wel merk ik dat ik met het Banana Powder wat meer glim dan anders. Nu zitten er ook wel kleine shimmers in het poeder, dus wellicht heeft dat er mee te maken. Voor een gezonde gloed is het wel mooi. Alleen zou ik voor mijn neus de volgende keer toch voor een matterende poeder gaan; die glimt al vrij veel nu.

Conclusie

Mijn review is niet voluit positief of negatief. De paarse corrector pen heeft voor mij persoonlijk geen nut, maar dat kan per huid verschillen. De groene corrector pen vind ik ook niet zo heel fijn, omdat ik niet van de groene waas houd. Stel dat je verder geen make-up draagt, dan kun je dit product al niet gebruiken eigenlijk. De peachy corrector pen vind ik het fijnst en zal ik ook opmaken als concealer tegen mijn donkere kringen. Het Banana Powder vind ik op zich ook wel fijn, alleen ga ik er op sommige plekken wat veel van glimmen.

Al met al denk ik dat het prima producten zijn, alleen past niet elk product bij iedereen. Houd daar dus rekening mee als je de Etos Corrector Pens en Banana Powder wil gaan proberen. Een pluspunt is dat ze goed betaalbaar zijn.

Heb jij de Etos Corrector Pens en Banana Powder al geprobeerd?

Deze producten heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

9 reacties

  1. Ik heb wel eens de concealer pen van de Etos gehad en die vond ik heel goed. Men zegt ook dat dat een dube is van de Estee Lauder (geen idee ik koop geen dure concealers 😉 haha)

  2. Jammer dat de corrector pennen niet zo heel geslaagd zijn. Banana powder heb ik nooit echt heel erg goed begrepen om eerlijk te zijn, maar fijn dat die in ieder geval wel fijn is. Jammer dat je er alsnog doorheen glimt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *