Etos Every Day Shampoo

Etos heeft een aantal producten uitgebracht waarmee je met een heel klein budget toch al je verzorging in huis kunt halen. Uit deze collectie testte ik de Etos Every Day Shampoo die slechts (!)  €0,99 kost. Is dit een budgettopper of kun je beter investeren in een duurder product? Ik vertel het je vandaag!

Etos Every Day Shampoo

De verpakking van de shampoo is niet heel bijzonder, maar ook niet verkeerd. Het is simpel en basic en het is meteen duidelijk om wat voor product het gaat. Je krijgt maar liefst 300 ml aan product, wat ik voor die ene euro best een flinke hoeveelheid vind.

Hier zie je de achterkant van de verpakking met daarop wat informatie en de ingrediënten. De shampoo wordt beschreven als mild en hij moet geschikt zijn voor ongeveer elk haartype. Zelf denk ik dat als ik de ingrediënten zo bekijk je deze best eens kunt proberen als je hoofdhuid niet erg gevoelig is en wanneer je haar geen hele specifieke verzorgingseisen heeft.

De substantie van de shampoo is doorzichtig en de geur is wat zoetig. Het ruikt een beetje goedkoop als je dat zo mag omschrijven, maar het is niet storend. Na gebruik blijft de geur ook niet zo lang in mijn haar hangen, dus ik heb er geen last van.

Conclusie

Ik moet zeggen dat ik positiever ben over de Etos Every Day Shampoo dan ik had verwacht! Van een shampoo die €0,99 kost had ik niet meteen hele hoge verwachtingen. Toch doet hij in gebruik prima zijn werk. Mijn haar wordt er goed schoon van en wordt ook niet sneller vet. Het enige minpuntje dat ik voor mij persoonlijk kan noemen is dat ik graag shampoo die extra volume biedt gebruik en dat doet deze niet. Maar voor zo’n klein bedrag kan je dat ook haast niet verwachten. Dat is ook een beetje wat ik bedoel met specifieke eisen, hoewel ik denk dat ik dan nog relatief makkelijk haar heb.

Al met al denk ik dat als je op de kleintjes moet letten of gewoon geen zin hebt om veel geld uit te geven aan shampoo én je geen bijzondere eisen hebt voor een shampoo, dit een prima product is. Je hoeft hem ook echt niet elke dag te gebruiken, maar enkel wanneer je normaal gesproken al je haar wast. Dat werkte bij mij ook prima.

Ben je benieuwd naar nog meer budgetproof verzorging? Kijk dan zeker eens naar de Etos Verrassend Lage Prijzen producten. Ze hebben van alles van dagcrème tot aan wattenstaafjes. Wie weet ontdek je wel een budgettopper die precies bij jou past.

Heb jij de Verrassend Lage Prijzen van Etos al ontdekt?

Dit product heb ik ontvangen als Etos Friend zijnde. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

7 reacties

  1. Dat is inderdaad wel he budgetvriendelijk. Ik vind de verpakking best wel oke voor zo een goedkoop product. Meestal is dat het waar ze gaan besparen. Ik denk dat je gelijk hebt dat het een goed product is als je nier veel eisend haar hebt. In alle andere gevallen kan je er niet zo veel mee denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *